Scrum master Commercial Platform
Schiphol
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

De functie

Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie.

Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen.

Met slimme feedback van sensortechnologie, maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar.

Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor het creëren, ontwikkelen en onderhouden van nieuwe en bestaande business applicaties, producten en services voor de business unit Schiphol Commercial en haar directe klanten : passagiers, bezoekers, huurders, business- en mediapartners.

Gezamenlijk zorgen we voor waarde creatie voor de klant en Schiphol door het ontwikkelen van een unieke en dynamische ontmoetingsplek voor reizen en werk.

Voor twee van de teams zijn wij op zoek naar een ervaren Scrum Master.

Jouw rol als Scrum Master

Je gaat werken voor een ervaren scrum team en zal daarnaast een belangrijke rol hebben in het opbouwen van een nog te starten team.

Je begeleidt de rituelen zoals stand-ups, refinements en de retrospectives en hebt een sterke rol als coach om de teamleden te helpen nog beter te worden.

Je werkt intensief samen met de andere Commercial product owners, scrum masters en betrokken stakeholders; gezamenlijk zorg je ervoor dat de teams aan de meest waardevolle oplossingen werken.

Je bent ambassadeur van het Agile gedachtegoed en stimuleert de Agile Way of Working.

Als Scrum Master binnen het Commercial Platform kijk je verder dan je team : je hebt een cruciale rol binnen de afdeling.

Zo werk je aan het verbeteren van de samenwerking tussen teams en de rest van de organisatie. Je zorgt dat er verbinding wordt gelegd tussen de teams en dat kennis actief gedeeld wordt.

Daarnaast ben je een belangrijke sparringpartner van de afdelingsmanager als het gaat om (het verbeteren van) de organisatie, productiviteit en resultaten van de teams.

Jij bent

Jouw toegevoegde waarde

Wij zijn op zoek naar een Scrum Master met een sterke visie, ambitie en focus op zijn of haar vak. Iemand die gelooft dat het creëren van een goede sfeer essentieel is voor een succesvolle en plezierige werkomgeving.

Je kijkt verder dan de huidige sprint of de scope van het team zodat je kunt voorsorteren op mogelijke impediments, binnen en buiten het team.

Je bent veerkrachtig, beschikt over een groot zelf reflecterend vermogen en wil jezelf continu ontwikkelen. Je hebt passie voor je werk, staat open voor nieuwe ontwikkelingen en denkt in mogelijkheden.

Daarnaast bedenk je creatieve oplossingen en durf je te experimenteren. Van nature ben je een toegankelijk persoon die gemakkelijk de verbinding legt met en tussen mensen.

Bovendien zijn wij op zoek naar een Scrum Master die :

 • Minimaal 3-5 jaar ervaring heeft als Scrum Master, Agile Coach of in een vergelijkbare faciliterende rol
 • Geruime ervaring heeft in training en coaching van mensen in een steeds veranderende omgeving
 • In staat is om op verschillende niveaus binnen de organisatie beweging te realiseren
 • Ondernemend is, verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont
 • Continuous improvement in zijn / haar DNA heeft en het team daarop coacht
 • Sterke communicatieve vaardigheden heeft en zich kan redden in een complexe en politieke organisatie
 • Kennis heeft van en ervaring met IT en productontwikkeling
 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing heeft van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Wij bieden

  Wil jij werken op één van de meest klantgerichte, innovatieve afdelingen van Schiphol? In een agile omgeving met zeer gedreven en enthousiaste collega's die het leuk vinden om het weekend in te luiden met een borrel?

  Waar fouten maken mag en veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

 • Salarisindicatie tussen van € 4.100,- tot € 5.750,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden (zoals een 6% standaard eindejaarsuitkering);
 • Ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget voor o.
 • a. opleiding, coaching, sporten en verlof, telefoon, laptop;
 • De mogelijkheid om met behulp van flexibele werktijden zelf een optimale werk-privé-balans te bepalen.
 • J ouw contactpersoon :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier