medewerker bodeminjectie bouw en infra
Artiflex
Vianen, NL
22 uur geleden

Functieomschrijving

Voor dit gezellige team bodemspecialistenzoeken wij twee nieuwecollega's ter versterking van het vaste team.Vanuit Vianen werken wij met veel plezier op verschillendeprojecten in Nederland in de bodeminjectie .

Latervertellen wij in deze tekst wat meer over het werk inhoudelijk watde verschillen zijn tussen de bouw en de infra sector.

Dit doenwij met 12 collega's waarmee wij al jaren samenwerken. Sommige vanonze vaste teamleden werken al meer dan 10 of zelfs 15 jaar bijons.

Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf en dit zie je terugin onze platteorganisatie , informelegezellige sfeer en bedrijfskroeg in dekantine.

Vooral op de vrijdagen maken wij hier graag gebruik van.

Hoe zien de werkzaamheden eruit?

Wij verzamelen altijd aande zaak in Vianen en je gaat mee als tweede man samen met devoorman. Omdat we zo veel ouwe rotten in het vak hebben, hebben weverschillende personen wie het leuk vinden om kennis over tebrengen aan de nieuwe generatie.

Certificaten willen we graag gevenaan onze mensen, maar er valt in de praktijk echt een hele hoop teleren voordat we hier mee starten.

We houden hier graag rekeningmet de persoon of diegene graag wilt doorleren.

Renovatie in utiliteit enwoningen : Renovatie betekend voor ons dat wijin bewoonde gebouwen komen. Wij voeren hier vochtwering uit eninjectie projecten.

Denk aan bijvoorbeeld scheuren verhelpen. Hetzijn nette en vrije schone klussen en ook werkzaamheden waar deruimtes bewoond zijn.

Je komt bij de klanten thuis en opgeruimd tewerk gaan en stukje fatsoen is belangrijk. Je komt op leuke ennoemenswaardige locaties.

Dit jaar nog zijn ze bij de KFC beziggeweest en bij de Koepel gevangenis in Breda. Als je het leuk vindt om bij mensen thuis tekomen en hun de problemen te komen oplossen, is dit echt iets voorjou.

Bodeminjectie in deinfra ; Dit is echt onze nieuwbouw sector; inde fase waar de infra-ploeg ook actief is. Ze rijden volle bak rondmet shovels en kranen als wij aan het werk zijn.

Wat injecteren wijdan precies? Denk aan bouwkuip injecties. Je staat hier echt in deput (maar in de zomer ook in je blote bast) en dit werk is een stukzwaarder.

Aan de andere kant komt het iets minder precies en hoefje niet zo schoon te werken op de bouw. Ook hierbij vertrekken wijnormaal vanaf de zaak in Vianen richting de projecten.

Al houd jij van de infra wereld en hetbuitenleven is dit ideaal voorjou.

Zo hebben wij voor ieder watwils. Of jij nu de infra kant leuk vindt of meer de renovatie enutiliteit, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij zoeken twee mensen ter versterking vanhet vaste team. Na een kalenderjaar verdienje tussen de 2500 en 3000 euro p / m en hebjij een hele berg aan ATV en vakantiedagen .

Uiteraard zijn mensen die al ervaring hebben in dit vak ook welkom,net als mensen zonder ervaring. Wij kijkengraag naar persoonlijkheid ipv papieren .

Functie-eisen

 • Belangrijk is dat je zelfstandigaan de zaak kan komen om half zeven in de ochtend;
 • Rijbewijs B is wel zohandig, kan je ook die caddy besturen als je zelf op padgaat;
 • Fysiek in een goedestaat en kan goed in de praktijk leren.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Goede begeleiding in het werkdoor ervaren injectie specialisten;
 • Werk zowel in deruwbouw en infra als in de renovatie, voor ieder wat wils;
 • Eigen kroeg in hetpand en actieve vrijdagmiddag borrel enPV;
 • Goedearbeidsvoorwaarden in het Bouw en Infra CAO; na een jaar praktijkervaring ga jij naar 2500 / 3000 bruto per maand ongeacht jouwleeftijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier