Servicemonteur buitendienst
Recruiter Friesland
Joure, Friesland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij werken in een innovatief bedrijf met een leuke groep collega's? Voor deze werving en selectie opdracht zijn wij op zoek naar een servicemonteur buitendienst die niet bang is om te reizen voor zijn werk.

Als servicemonteur houdt je je in het algemeen bezig met in bedrijf stellen van onze besturingssystemen op de locatie van de klant.

Daarnaast zoek, detecteer en verhelp je storingen; op elektrotechnisch gebied, softwarematig PLC en kleine mechanische storingen aan machines en andere installaties.

Vaak assisteer je ook bij het monteren en demonteren van machines of proces installaties.

De servicemonteurs worden aangestuurd door de projectleiders. De lijnen zijn dus kort en de informatie komt direct van de bron.

Je legt verantwoording af aan de projectleider.

De klanten zijn verspreid over heel Nederland en sommigen hebben hun werklocaties in het buitenland, dus je zult reizen en soms ook enkele nachten van huis zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier