Servicemonteur
Regiodienst
Veenendaal, Netherlands
1 uur geleden

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een servicemonteur. De opdrachtgever is een elektrotechnische dienstverlener met ruim 40 medewerkers.

Wil jij aan de slag als servicemonteur bij een leuk bedrijf wat geen uitdaging uit de weg gaat? Lees dan snel verder.

Organisatie

De opdrachtgever werkt voornamelijk binnen de industrie en utiliteit waar ze een duurzame en innovatieve partner zijn voor hun klanten.

Daar binnen houden zij zich vooral bezig met advies, uitvoering, service, beheer en onderhoud op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en aandrijftechniek.

Functie

Als enthousiaste servicemonteur zal je bezig zijn met het uitvoeren van aanpassingen, servicewerkzaamheden, onderhoud en beheer aan elektrotechnische installaties bij klanten.

De opdrachtgever verwacht van een servicemonteur ook dat hij / zij zowel zelfstandig als in een team kan werken en hierbij ook een proactieve houding heeft.

Functie eisen

Als servicemonteur verwachten wij :

 • MBO- niveau 4 diploma bedrijfsinstallaties
 • Affiniteit met servicewerkzaamheden
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Representatief
 • Woonachtig in de omgeving van Veenendaal (max. 30 km.)
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Aanbod

  De opdrachtgever biedt jou een uitdagende baan aan bij een bedrijf wat zich focust op service voor de klant maar daarbij waarde hecht aan collegialiteit en humor.

  Daarnaast bieden zij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij het mogelijk is om te blijven leren en door te groeien.

  Na een halfjaar is het mogelijk direct bij de opdrachtgever in dienst te treden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier