Junior Monteur Klimaattechniek
Inwork
Woerden, NL
4 dagen geleden

Heb jij een positieve instelling en de ambitie om jezelf te ontwikkelen richting de klimaattechniek? Dan is ons ontwikkeltraject richting de klimaattechniek wat voor jou! We zijn namelijk op zoek naar Monteurs waarmee we samen het ontwikkeltraject kunnen aangaan.

Wat zijn jouw taken en doorgroeimogelijkheden?

De eerste periode loop je mee in de installatieploeg in de utiliteitsbouw. Je leert alles over koude- en klimaatsystemen van een ervaren monteur, maar ook middels de trainingen en opleidingen die je volgt.

Hierbij kun je denken aan je F-gassen, NEN3140 VOP, KLI-A et cetera. Je krijgt dus de kans om zowel praktijkervaring op te doen als dat je de theorie erachter leert kennen.

Bij de installatie van klimaatsystemen komt namelijk veel kijken. Zo is het van belang dat installaties volgens de normen worden gemonteerd en precies afgesteld en ingeregeld worden.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen dan ook bestaan uit het voorbereiden van koudetechnische systemen, diverse componenten (zowel elektrotechnisch als koudetechnisch) monteren en aansluiten, de installaties in bedrijf stellen, het afstellen en inregelen van installaties en tot slot het maken van meet- en werkrapporten.

Als je zelfstandig kunt werken en een volleerd Installatiemonteur bent, krijg je de mogelijkheid om door te stromen naar Zelfstandig / Leidinggevend Monteur.

Als Leidinggevend Monteur stuur je Junior Monteurs aan en leer je hen de fijne kneepjes van het vak. Wanneer je dit helemaal onder de knie hebt kun je de stap maken naar de service en onderhoudsploeg.

Als Service- en onderhoudsmonteur ga je zelfstandig op pad in je service bus om storingen op te lossen.

Stapsgewijs, hoe ziet het carrière pad eruit?

De organisatie

De organisatie waar je komt te werken richt zich op grote utiliteitsprojecten in de randstad. Je komt te werken op toffe utiliteitslocaties zoals grote kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen.

Maar dat niet alleen, grote installateurs huren dit bedrijf in om voor hen of zelfs bij hen in het pand de klimaatinstallaties te renoveren en te vernieuwen.

Kortom : Een organisatie die veel kennis en expertise in huis heeft. Naast dat het kennisinhoudelijk een interessant bedrijf is, kenmerkt de cultuur zich door korte communicatielijnen en wordt er niet over elkaar maar mét elkaar gepraat.

Wat daarnaast fijn is, is dat je je collega?s al gauw bij naam en toenaam kent. Want hoewel ze onderdeel uit maken van een grotere club werken er ongeveer 25 man.

Tot slot is naast hard werken ook gezelligheid belangrijk : een goede vrijdagmiddagborrel in de bruine kroeg in het pand zelf mag dan ook niet ontbreken!

Wat heb je nodig om in aanmerking te komen?

 • Technisch mbo diploma;
 • Rijbewijs B;
 • 0 tot 10 jaar (stage)ervaring;
 • Je bent representatief en hebt een klantgerichte instelling;
 • Ervaring met installaties;
 • Woonachtig in de omgeving Utrecht Gouda.
 • Uiteraard staat er tegenover :

 • De kans om je te verdiepen in de klimaattechniek;
 • Werken bij een vooruitstrevend bedrijf met een bruine kroeg die garant staat voor gezellige vrijdagmiddag borrels;
 • Trainingen, opleidingen en een persoonlijke Job Coach;
 • Salaris tussen de ?1.900,- en ?2.200,- plus mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals volledige reiskostenvergoeding en een interessante bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega?s.
 • Wil jij jouw basiskennis uitbreiden en onze nieuwe klimaatexpert worden? Vul dan het formulier rechts in om solliciteren of neem rechtstreeks contact op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier