Teamcoördinator Educatieve Begeleiding
Naturalis Biodiversity Center/ DiSSCo
Leiden, Zuid-Holland, NL
12 uur geleden

Naturalis ken je vast als museum. Wist je ook dat Naturalis Biodiversity Center hét kennisinstituut is op het gebied van biodiversiteit in Nederland?

Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, wetenschappelijk onderzoek en de bijzondere collectie, maken Naturalis een uniek instituut om voor te werken.

In ons museum ontvangen wij jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers. In een indrukwekkend gebouw kan jong en oud genieten van tentoonstellingszalen vol met het mooiste uit de natuur.

Door onze werkplaatsen, familie activiteiten en programma's voor scholen is Naturalis een ontmoetingsplek voor iedereen.

De afdeling Publiekszaken is operationeel verantwoordelijk voor het museum. Een enthousiast team van zes coördinatoren stuurt onze publieksbegeleiders, educatief begeleiders en vrijwilligers aan, die samen onze bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen in het mooiste en meest innovatieve natuurhistorisch museum van Europa.

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE NATUURTALENTEN?

Kom dan bij ons werken en solliciteer naar de functie van Teamcoördinator Educatieve Begeleiding voor 32-36 uur per week

Volg onze verhalen

Bij Naturalis zijn we dag en nacht bezig om de collectie aan te vullen als rijksmuseum, academisch onderzoeksinstituut en erfgoedinstelling.

FacebookTwitterInstagramYouTube

Wat ga je doen?

Als enthousiaste leidinggevende laat je samen met je collega Teamcoördinator Educatieve Begeleiding het team van ongeveer 25 educatief begeleiders en 3 medewerkers reserveringen en klantenservice excelleren.

Het team is onderdeel van de afdeling Publiekszaken. Je bent voor dit team verantwoordelijk voor de roostering én de personele aangelegenheden.

Denk hierbij aan werving en selectie, voortgangsgesprekken en opleiding en training van medewerkers.

Net als je collega-coördinatoren ben je een aantal dagen in de week als dagcoördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de museumvloer en de dagplanning van de medewerkers.

Als dagcoördinator zorg je dat de dag voor zowel bezoekers als medewerkers optimaal verloopt. Dit doe je door alle educatief begeleiders, publieksbegeleiders en vrijwilligers op de museumvloer in een goede en open werksfeer aan te sturen, te begeleiden en te motiveren.

Verder heb je een actieve inbreng in het continue proces van kwaliteitsverbetering. Je stemt inhoudelijk en procesmatig af met verschillende afdelingen en adviseert o.

a. de afdeling Educatieve Ontwikkeling over de uitvoering en logistiek van de educatieve programma’s.

Tot slot zorg je met het het team Reserveringen en Klantenservice ervoor dat de educatieve producten bekend worden gemaakt bij scholen en ben je verantwoordelijk voor (school)reserveringen en een optimale klantenservice voor onze bezoekers.

Profiel en functie-eisen

Je hebt een HBO werk / denkniveau bij voorkeur verkregen door een opleiding met een didactische richting of natuurwetenschappen / biologie.

Je hebt een aantal jaren ervaring als leidinggevende in een dienstverlenende en / of educatieve omgeving.

Je weet de medewerkers individueel en als team zo aan te sturen en te coachen dat doelen worden behaald en de tevredenheid hoog is.

Je kunt goed plannen en organiseren en prioriteiten te bepalen. Ook bij grote druk of tegenslag blijf je effectief presteren en rust uitstralen.

Je hebt ervaring met het opstellen van roosters en planningen en geautomatiseerde systemen (ticketing, reservering, en roostering).

Je bent bereid om, op basis van een rooster, ook in de weekenden, op feestdagen en in de avonden te werken.

Ons aanbod

Een functie in de dynamische en fascinerende werkomgeving van ons prachtige museum. Een maatschappelijk relevante organisatie waarin een grote diversiteit aan professionals samenwerkt met liefde voor de natuur en biodiversiteit.

Je gaat werken in Leiden, vlakbij het station, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. De functie is ingeschaald in schaal 9 (Museum cao), Het salaris is afhankelijk van ervaring en ligt tussen de € 2.

868,- en € 3.755,- bruto per maand o.b.v. 36-uur per week. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst op basis van een jaarurennorm, voor 32-36 uur per week.

Het betreft een contract 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier