Junior Installateur
Olympia
SOMEREN, NL
14 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij technisch inzicht en wil je de mooiste producten installeren? Vind je het leuk om verschillende plekken in Nederland te zien?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Je bent niet alleen het visitekaartje van het bedrijf. De klanten wachten al weken op de bestelling en aan jou de eer dit mooie product te monteren.

Als je klaar bent bezorg je de klanten een lach op hun gezicht.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • monteren van producten samen met leermeester
 • aangeven van gereedschappen
 • praatje maken met de klant
 • beantwoorden van vragen van de klant
 • producten op maat maken, indien nodig
 • De eerste zes maanden loop je mee met een leermeester en zit je in kwalificatie A. De leermeester gaat je alles leren in dit vak.

  Na verloop van tijd, ga je steeds zelfstandiger aan het werk. De leermeester bepaald of je door kan groeien naar kwalificatie B.

  Wanneer je in kwalificatie B zit krijg je een eigen bus en ga je zelfstandig bij klanten producten monteren. Af en toe komt de leermeester langs om te kijken of alles goed gaat.

  Daarna groei je door naar kwalificatie C, je voert nu meer montages per week uit en de leermeester komt enkele keren langs om te kijken of alles goed gaat.

  In kwalificatie D ben je geheel zelfstandig en in kwalificatie E word je zelf een leermeester, als je dit wilt natuurlijk.

  In totaal duurt het ongeveer zes jaar om door te groeien tot leermeester. Doorgroeien kan hier dus zeker!

  Arbeidsvoorwaarden

  Iedere vrijdag wordt er een VrijMiBo georganiseerd, zo leer je al je collega's kennen, van kantoor tot magazijnmedewerkers. Verder kun je rekenen op :

 • een fulltime functie in dagdienst
 • uitzicht op contract
 • doorgroeimogelijkheden
 • startsalaris ligt rond de €10,00 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Wil jij graag aan de slag bij dit bedrijf? Pak nu je kans en solliciteer direct. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op.

  Vragen? Neem dan contact op met Esmée Lamers via 0493-351066 of via e.lamers olympia.nl

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

 • je hebt technisch inzicht
 • je kunt fysiek zwaar werk aan
 • je bent in het bezit van rijbewijs B
 • je woont in de directe omgeving van Someren, vanuit Eindhoven of Weert is het ook goed te doen.
 • Over de werkgever

  We zijn op zoek naar een leerling monteur. Je komt te werken voor een groot bedrijf in Someren. Het bedrijf is een moederbedrijf van een keten.

  Je gaat dus alle goederen rondbrengen voor maar liefst vijf verschillende bedrijven. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een leerling monteur.

  Binnen dit bedrijf werken maar liefst 170 medewerkers, ze zitten verdeeld over de showrooms, kantoor, buitendienst en in het magazijn.

  Jij komt te werken voor de buitendienst. Je werkt samen met een leermeester. Ze proberen je altijd te koppelen aan dezelfde persoon.

  Jullie vormen dus samen een top team. De leermeester werkt al langere tijd voor dit bedrijf. Samen maken jullie er gezellige werkdagen van.

  Geen dag is hetzelfde binnen het bedrijf. Je komt bij veel diverse klanten over de vloer. Soms kom je in nieuwbouw huizen terecht en andere keer in bestaande bouw.

  Wanneer je bij de klant aankomt, maak je meestal even een praatje en ga je daarna aan de slag. Je collega's hebben de goederen al geleverd en alles staat in de juiste volgorde.

  De eerste weken ga je vooral meekijken en gereedschappen aangeven, maar na verloop van tijd ga je steeds meer werkzaamheden uitvoeren.

  Je collega's hebben hart voor de zaak en dat merk je wanneer ze enthousiast over hun functie en de bedrijf vertellen.

  Ze houden van directe communicatie, zowel intern als naar de klant. Je werktijden zijn van 07 : 00 uur tot 17 : 00 uur. Het kan wel eens voorkomen dat je eerder moet vertrekken omdat de klant wat verder weg woont.

  Het gaat om een functie voor langere tijd. Bevalt het van beide kanten, dan heb je misschien wel een vaste baan.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier