Hulpmonteur
Artiflex
Zevenbergen, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als hulpmonteur kom je te werken op een project inDordrecht voor de komende 4-5 weken met zicht op werk voor langeretijd.

Het is een snelgroeiend bedrijf waar aan de lopende bandprojecten binnen komen. Samen met, en onder begeleiding van, eenervaren monteur ga je aan de slag op een project in de bestaandebouw waarbij diverse aanpassingen gedaan moeten worden.

Gaten borenin beton en het plaatsen en monteren van uiteenlopendestaalconstructies, van leuningen en hekwerken tot kop- / voetstukkenen gehele constructies.

Er wordt een goed salaris tussen de € 2200en € 2600 bruto per maand op basis van leeftijd en relevantewerkervaring geboden!

Functie-eisen

Voordeze vacature hulpmonteur in Zevenbergen zijn wij op zoek naariemand met twee rechterhanden, fysiek fit en ervaring in demontage.

Belangrijk is dat je overweg kan met (elektrisch)handgereedschap. Een rijbewijs B en eigen vervoer zijn verplicht.Dit geldt ook voor een VCA-B, een hoogwerker-certificaat is eenpre.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris tussen de € 2200 en €2600 bruto per maand op basis van leeftijd en relevantewerkervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 38vrije dagen per jaar volgens CAO kleinmetaal;
 • Werk voor langere termijn met zicht opdoorlopendeprojecten;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden tot hetbehalen van certificaten bij werk voor de langetermijn.
 • Zie jij jezelf onderdeel uitmaken van eengroep ervaren hulpmonteurs en kan jijde verantwoordelijkheden van het gehele expeditieproces aan?

  Solliciteer dan direct op deze vacature! Stuur jouw actuele cvnaar n.boshouwers artiflex.com en stel jezelf kandidaatvoor defunctie hulpmonteur .

  Indienje verdere en / of inhoudelijke vragen hebt m.b.t.de vacature zijn mijn collega's en iktelefonisch te bereiken op

  0168 371 505

  ofbel / Whatsapp mij persoonlijk op

  06 15 65 0635

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier