Internationaal Vrachtwagenchauffeur
tempo team
Steenwijk
27 minuuten geleden

Functieomschrijving

en goed salaris, veel toeslagen, eigen verantwoordelijkheid én zekerheid in uren. Misschien zelfs een leaseauto! Dat wil toch iedereen?

Ik heb voor de internationaal vrachtwagenchauffeur een leuke functie met veel afwisseling. Ook is er een plek voor je als rangeerder. Lees snel verder!

Wat bieden wij jou

 • Een goed loon mét vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Veel vrijheid, jij bent het visitekaartje!
 • Direct een contract!
 • Goed bereikbaar in Steenwijk aan de A32
 • Alle dagen werkplezier!
 • Een werkgever die goed op je past
 • Wie ben jij

  Jij bent méér dan vrachtwagenchauffeur! Jij bent representatief en klant- en servicegericht. Ook verantwoordelijkheid nemen en oplossingsgericht zijn past bij jou.

  Ook de volgende punten passen bij jou :

 • Fysiek goed in orde
 • Zelfstandig
 • Jij kunt 5 dagen van huis zijn
 • Wat ga je doen

  Maandagochtend ga je vroeg weg. Met een vrachtwagen vol meubels ga je heel Europa door. Die ga je deze week weer bij 20 tot 25 klanten te bezorgen.

  Dat zijn maar een paar stops per dag. Het lossen gebeurd handmatig, het is dus belangrijk dat je fysiek goed in orde bent.

  Natuurlijk heb je wel een pompkar mee. Jij komt als visitekaartje bij een veel verschillende klanten over de vloer. Luxe kantoren en grote restaurants.

  Iedereen is blij als jij komt voorrijden. Jij regelt het. De meubels zet je onbeschadigd op de juiste plaats neer. Is er een vraag dan sta jij netjes de klant te woord.

  Als jij aan het einde van de week de vrachtwagen leeg hebt, ga jij op de terugreis. Je rijdt nog bij de leverancier langs voor de nieuwe producten.

  Dan ga je weer naar Nederland en vrijdag tegen etenstijd ben jij weer thuis. Dit alles met een hele acceptabele werkdruk.

  Waar ga je werken

  De opdrachtgever waar als vrachtwagenchauffeur jij komt te werken is wereldwijd een bekende naam in de logistiek. In 1924 zijn ze met ambitie, flexibiliteit én passie voor het vak gestart.

  Ze zijn begonnen met het transport van meubels en keukens. Nu zijn we bijna 100 jaar verder. Ondertussen zetten 250 enthousiaste vakmensen zich dagelijks in om hun klanten alle service te bieden.

  Vanuit de kantoren en warehouses in Venlo en Steenwijk zijn ze altijd in beweging voor hun klanten. Van transport tot montage en installatie, en van warehousing tot projectmanagement en advies bij douane.

  Waar ook ter wereld gaan ze logistieke uitdagingen aan. Er is maar één doel : het werk boven verwachting opleveren.

  Ze zorgen goed voor de chauffeurs. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen en situatie. Daarnaast is er ruimte om door te groeien!

  Sollicitatie

  Is Jan Krediet de plek voor jou? Reageer dan snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier