Test Engineer voor binnen de industrie
Regiodienst
Zeist, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor een modern bedrijf in de omgeving van Zeist zijn wij per direct op zoek naar een Test Engineer binnen de elektrotechnische industrie.

Het bedrijf maakt voornamelijk panelen voor binnen de offshore, de maritieme sector en de energiesector. Het bedrijf is gestart als klein reparatie bureau voor motoren en generatoren en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationale organisatie die actief is als specialist binnen de aandrijf- en besturingstechnieken.

Heb jij ervaring als Test Engineer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging die doorgroeimogelijkheden biedt? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is een specialist in elektrische aandrijf- en besturingstechniek en is internationaal actief. Het bedrijf bestaat al ruim 75 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 90 werknemers en met twee vestigingen in het buitenland.

Het is een bedrijf met een hecht team waar het belangrijkste is dat het team samen tot het beste resultaat komt.

Functie

In de functie van Test Engineer zul je in de werkplaats diverse machines reviseren en repareren. Jij bent een echte techneut en vind het leuk om te sleutelen aan de machines.

Je haalt de machines volledig uit elkaar, reviseert waar nodig, maakt de onderdelen schoon of spuit de machines, vervolgens zet je deze machines zelfstandig in elkaar.

Deze machines zijn elektrische panelen, elektromotoren, ventilatoren en generatoren. De motoren worden gedemonteerd, er wordt gekeken naar de plek waar de storing plaats vindt.

Je zorgt ervoor dat de machines voorzien zijn van een testrapport voor de klant, en draagt zorg dat het verzendklaar is.

Je zult laden en lossen met de heftruck.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie Test Engineer :

 • Ben je in bezit van een MBO diploma met aangevuld kennis op het gebied van balanceren, aandrijftechnieken en elektrotechniek;
 • Ben je in bezit van VCA en heftruckcertificaat (of bent bereid deze te behalen);
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt zelfstandig onderzoek doen naar de aard van problemen, deze kun je zelfstandig oplossen;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Aanbod

  Als je aan de slag gaat bij deze organisatie wordt jou een uitdagende functie geboden met direct een jaarcontract bij de opdrachtgever.

  Salaris is conform CAO kleinmetaal en je kunt doorgroeien naar de functie van Service Engineer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier