Werkplaatsreceptionist
Krosto techniek
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Functie-eisen :

Als werkplaatsreceptionist verwerk je aanvragen van klanten en leasemaatschappijen voor reparatie, onderhoud en keuringen en plan je afspraken zo efficiënt mogelijk in.

Je verstrekt reparatieadviezen en draagt zorg voor het innemen en uitleveren van voertuigen. Je onderhoudt contact met de klant in relatie tot meerwerk, onvoorziene werkzaamheden en gereed melding.

Je werkt nauw samen met werkplaats en magazijnchefs, monteurs en garantiemedewerker en je hebt contact met o.a. leasemaatschappijen, schadebedrijven, toeleveranciers en overige (zakelijke) relaties.

Als spin in het web ben je in staat de leiding te pakken en het werk operationeel te verdelen, bezettingen af te stemmen en te escaleren.

Daarnaast ben je gewend veelvuldig te schakelen tussen de diverse werkzaamheden als gevolg van telefoontjes, balie bezoek, vragen van collega's en andere interrupties.

Je werkt nauwkeurig. Een sterke klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte instelling is een must. Je bent een teamspeler met een flexibele instelling.

Bedrijfsomschrijving :

MAN Nederland Dealer is de grootste MAN dealer in Nederland en biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit.

MAN Nederland Dealer B.V. heeft 10 dealervestigingen (MAN & Volkswagen Bedrijfswagens) waarvan Bedrijfswagencentrum Eindhoven als officieel Volkswagen Bedrijfswagencentrum.

De vestigingen bevinden zich in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Limburg en Noord-Brabant. In deze vestigingen staan flexibiliteit, maatwerk in service en kwaliteit voorop.

En door de synergie in onze organisatie houden we de kosten zo laag mogelijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal : alle vestigingen van MAN Nederland Dealer B.

V. hebben het certificaat Erkend Duurzaam van BOVAG behaald.

Solliciteren op de functie functie o !

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier