Medewerker Service Desk Duits
Action Nederland B.V.
Noord-Holland (NL)
13 dagen geleden

Dienstverband

Fulltime, 38 uur per week)

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen van het winkelpersoneel in Duitsland. Door jouw snelle en effectieve afhandeling draag je er zorg voor dat de medewerkers zich kunnen richten op dat waar het werkelijk om gaat; klanten blij maken!

Wat je dagelijks gaat doen

Als Medewerker Servicedesk ben je samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor alle winkelmedewerkers binnen Action Duitsland en rapporteer je aan de Teamleider Servicedesk.

Tijdens de openingstijden van de winkels ben je beschikbaar om ondersteuning te verlenen aan onze winkels in Duitsland.

De vragen en meldingen die bij de Servicedesk binnen komen zijn zeer divers. Het varieert van vragen in verband met ICT tot facilitair gerelateerde vragen en van HR tot financiële zaken.

Als eerste aanspreekpunt voor winkelpersoneel beantwoord je alle vragen zo accuraat en volledig mogelijk waarbij een servicegerichte houding hoog in het vaandel staat.

Behalve veel contact met de winkels schakel je ook veelvuldig met de andere afdelingen op het hoofdkantoor. Wanneer een vraag om meer expertise vraagt, doe je een eerste inventarisatie en zet je door naar je collega’s op de backoffice.

Naast de telefonische beantwoording houd je je ook bezig met de vragen en meldingen die via intranet binnen komen. Van belang is tevens een correcte registratie van de binnenkomende vragen.

Voor deze vacature vragen wij je, waar nodig, beschikbaar te zijn van maandag t / m zaterdag. Onze openingstijden zijn van 7.

30 uur tot 20.30 uur. Tevens verdelen wij de (thuis) nooddienst op zondag evenredig over de medewerkers. Jouw werktijden zullen bij aanvang in overleg vastgesteld worden in een wekelijks herhalend rooster waarbij flexibiliteit zeer op prijs wordt gesteld

Wat kenmerkt een Medewerker Service Desk bij Action

Een Medewerker Servicedesk bij Action is bij uitstek service en klantgericht. Daarnaast is het van belang dat je secuur bent en een gestructureerde werkwijze hanteert.

Onze formule met een verrassend volledig assortiment en de snelle groei van de organisatie vragen verder om een ondernemende, kritische en pragmatische houding.

En verder :

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting communicatie;
 • Ervaring in een ICT-gerelateerde functie is een pré;
 • Minimaal 1 jaar ervaring op een servicedesk is een pré;
 • Ervaring binnen / affiniteit met de detailhandel of supermarktbranche is een pré;
 • Goede communicatie skills;
 • Beschikbaar van ma t / m za (in gezamenlijk overleg) volgens rooster en op zondag voor nooddienst;
 • Ben je native Duitssprekend, heb je goede beheersing van de Engelse en bij voorkeur Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Dit bieden wij jou als Medewerker Service Desk bij Action

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.
 • Persoonlijke groei

  We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling, waardoor er volop doorgroeimogelijkheden zijn.

  Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua professionalisering en efficiency. Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze afdeling Servicedesk en je als inhoudelijk specialist verder ontwikkelen.

  Medewerkers van de afdeling Servicedesk leren de organisatie vanuit deze positie perfect kennen en groeien door naar de meest uiteenlopende afdelingen binnen de organisatie.

  Wanneer jij je kwaliteiten laat zien is veel mogelijk!

  Vragen ?

  Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Quirina Heek (Teamleider Servicedesk). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met Elin Boerma (Recruiter).

  Beiden zijn te bereiken via 0228-565080. (Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier.)

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier