Werkstudent Meijburg Delivery Center
Meijburg & Co
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Ben jij niet alleen geïnteresseerd in cijfermatig werk, maar heb jij ook oog voor de feiten achter de cijfers? Volg jij graag een crash course’ IB-aangiftes opstellen?

Dan is deze uitdagende bijbaan wellicht iets voor jou!

Ter versterking van het Meijburg Delivery Center (MDC) zijn wij op zoek naar een getalenteerde werkstudent.

Als werkstudent MDC ben je onderdeel van onze People Services praktijk. De People Service praktijk adviseert werkgevers en uitgezonden werknemers (expatriates) over de fiscale en sociale zekerheidsaspecten van grensoverschrijdende arbeid.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de fiscale aangiftepraktijk. Je verzamelt en verwerkt gegevens van voornamelijk expats en draagt de zorg voor hun aangifte inkomstenbelasting.

De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Om als werkstudent MDC bij Meijburg & Co aan te gaan, ben jij tweedejaars of derdejaarsstudent fiscaal recht of fiscale economie.

Ook vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat kun jij van ons verwachten

Een mooie kans om Meijburg & Co te leren kennen als toekomstige werkgever

Een opstap naar een regulier werkstudentschap binnen onze adviespraktijk

Uitstekende begeleiding van dé beste fiscale professionals

Eigen regie over de voortgang van jouw eigen fiscale carrière

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier