Opzichter Allround.
Centerpoint
Dordrecht, NL
6 dagen geleden

Introductie

Sta jij voor de klant, kwaliteit en ben jij kostenbewust. Kent de techniek voor jou geen geheimen en weet jij overal een oplossingen voor?

Dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De organisatie is een woningcorporatie met ruim 10.000 woningen in de portefeuille. Ze streven ernaar om bij de beste woningcorporaties van Nederland te horen.

Tevredenheid van de klanten vinden ze zeer belangrijk. Hierbij wordt er steeds gezocht naar de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement.

 • Een van de ambities is het realiseren is dat de dienstverlening aangaande het dagelijks onderhoud bijdraagt aan de wens van de klant;
 • een goede betaalbare woning in een buurt waar het prettig wonen is.

  Functie

  Je verricht bouwkundige en installatietechnische inspecties bij complexe reparatieverzoeken, je werkt mee met grote en complexe projecten.

  Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en bewaakt hierbij het budget van het reparatieonderhoud en je maakt werkomschrijvingen en opdrachtbonnen voor het reparatieonderhoud en verstrekt de opdracht aan de eigen allround vakman of een onderhoudspartner.

  Functie-eisen

  Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau en ervaring als opzichter. Samenwerken en onderhandelen zit in je bloed en de klant staat voorop.

  Jij vindt voor elke uitdaging een (technische) oplossing. Daarnaast ben je kostenbewust en wil je graag kwaliteit afleveren.

  Aanbod

  Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand mogelijk een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten.

  Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier