Uitvoeder
BAM
Rosmalen, NL
5 dagen geleden

Building the present, creating the future

Ben jij een uitvoerder onderhoud & renovatie die voor Bouwbedrijf Pennings onder-houds-, renovatie- en verduurzamingsprojecten tot een perfect einde kan brengen?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als Uitvoerder Onderhoud & Renovatie kom je te werken in een enthousiast uitvoeringsteam, dat verantwoordelijk is om samen met de betrokken bouwpartners onze projecten met een optimaal wooncomfort en projectresultaat te realiseren binnen de gestelde tijd en het budget en maximale bewonerstevredenheid.

Je zorgt voor de zelfstandige uitvoering van een project, dit kan zowel onderhouds-, renovatie of verduurzamingsproject zijn en geeft leiding aan het bouwplaatspersoneel.

Je houdt toezicht op de dagelijkse uitvoering en op de inzet en tijdige levering van materieel en materiaal van een project.

Dit doe je in overleg met het projectteam en binnen de het ontwerpplan en de uitvoeringsplanning, met als doel een tijdige en een kwalitatief optimale uitvoering van het project.

Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het creëren van een zo veilig en gezond mogelijke werksituatie en houdt toezicht op naleving van instructies en voorschriften gericht op veilig werken.

Daarnaast houd je intensief contact met de bewoners en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden en de planning.

Wat breng je mee?

Door ervaring en / of opleiding heb je minimaal een mbo werk- en denkniveau verkregen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder in onderhoud & renovatie.

Je bent goed in staat zelfstandig een project te organiseren en tegelijkertijd, op een effectieve en klantgerichte wijze, doelen en prioriteiten te bepalen.

Je inspireert jouw team en ondersteunt hen bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten. Je brengt jouw standpunt of mening helder over door uw woordkeuze en non-verbale communicatie af te stemmen op je ontvanger.

Je voelt je prettig bij werken in een bewoonde omgeving en vindt het fijn om contact te houden met de bewoners / gebruikers.

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard hebben wij jou ook veel te bieden. Je komt te werken bij een gezond bedrijf met een collegiale sfeer waar projecten gerealiseerd worden waarop je trots kunt zijn.

De bedrijfscultuur wordt daarbij gekenmerkt door duidelijke korte lijnen en een nuchtere realistische aanpak. Een plek waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Pennings is gevestigd in Rosmalen en opereert als onderdeel van Koninklijke BAM Groep nv op de Nederlandse bouwmarkt. Pennings is actief op het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud.

Pennings is een bouwpartner die graag op een innovatieve en initiatiefrijke manier een bijdrage levert aan de realisatie en herstructurering van woon- werkruimte.

Hierbij combineren we onze brede en bovenal deskundige kennis en jarenlange ervaring in de utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoudsprojecten.

Onze proactieve houding wordt alom gewaardeerd en juist in datgene, wat we méér doen dan bouwen, schuilt onze meerwaarde.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier