Chauffeur CE bevoorrading winkels Heteren
Logistic Force
Heteren, NL
17 dagen geleden

Locatie : Heteren / Opleidingsniveau : lbo / Type : Fulltimer

Op zoek naar werk als chauffeur trekker oplegger in de winkel bevoorrading regio Nijmegen? Bij Logistic Force wordt je echt met open armen ontvangen! Ben jij toe aan een werkgever die weet wat er in de transportwereld speelt?

Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo’n bedrijf werkt dan bij zomaar’ een werkgever : Welkom bij Logistic Force!

Wat ga je doen?

Voor een van onze vaste vervoerders zijn we per direct op zoek naar fulltime vrachtwagenchauffeurs voor het bevoorraden van eigen winkels.

Het werk bestaat uit voornamelijk twee ritten per dag met per rit twee of drie winkels bevoorrading met pallets en elektrische palletwagen.

Is dit jouw ding en wil je fulltime aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jouw! Flexibiliteit is belangrijk, waarbij er ook om inzet op zaterdag wordt gevraagd.

Indien je dit aanspreekt, bel ons dan gerust. Zoek je alleen weekend of part time werk dan is dat ook een mogelijkheid.

Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om direct bij de vervoerder in dienst te gaan!!

Wat is belangrijk?

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C(E) met code95 en een geldige bestuurderskaart en hebt aantoonbare ervaring met trekker oplegger.

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Nijmegen. Verder ben je representatief en communicatief vaardig, klantvriendelijk en secuur.

Kortom als je opzoek bent naar een vaste baan bij een gerenommeerd bedrijf zijn wij op zoek naar jouw!

Hoe gaan we je terug betalen?

Op verschillende manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’.

Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die bij Logistic force een aanvullende opleiding volgt.

Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Wij werken met veel plezier bij Logistic force

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier