GZ Psycholoog
Altrecht
Zeist, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de doelgroep (jong) volwassen patiënten met een eetstoornis, met veelal psychiatrische co-morbiditeit, zoeken wij een enthousiaste GZ-psycholoog die van aanpakken houdt en die wil werken met methodes als CBT-E en MANTRA.

Naast de eetstoornis problematiek is er vaak sprake van een breed scala aan co-morbiditeit, waardoor iedere patiënt weer anders is en waardoor een nauwe samenwerking met andere afdelingen binnen en buiten Altrecht nodig is.

De somatiek van deze patiënten speelt binnen de behandeling tevens een rol. De somatische zorg wordt afgestemd met de aan Rintveld verbonden somatische artsen.

Het betreft veelal patiënten met anorexia nervosa (en boulimia nervosa?) die zijn vastgelopen in de overgang van puberteit naar volwassenheid.

Binnen de behandeling wordt het systeem van de patiënt vaak betrokken. Als GZ-psycholoog werk je als regiebehandelaar en als medebehandelaar binnen een multidisciplinair behandelteam.

Binnen Rintveld werken we graag met bewezen effectieve behandelvormen en staan we tevens open voor vernieuwingen binnen het werkveld.

We zoeken een bevlogen GZ-psycholoog die het leuk vindt zorginhoudelijke vernieuwingen verder met ons vorm te gaan geven.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor scholing.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris in FWG 65 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ
 • De mogelijkheid om mee te denken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt
 • De mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen en cursussen, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen
 • Tevens worden bij Altrecht jaarlijks GZ-psychologen opgeleid tot klinisch psycholoog, dus ook daar ligt een ontwikkelmogelijkheid.

  Wat breng je mee?

  Je vindt het een uitdaging om met onze doelgroep te werken en hebt affiniteit met patiënten met allerlei co morbiditeit en bijbehorende vraagstukken.

  Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden. Je hebt bij voorkeur de VGCt opleiding afgerond.

  Binnen Rintveld vinden we het belangrijk om kennis over te dragen en jezelf verder te ontwikkelen. Je staat daarvoor open en levert een bijdrage.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier