Consulent Werk Jongeren (32-36 uur per week)
KonnecteD
Deventer, Overijssel, NL
3 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je voor jongeren uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs en Praktijkonderwijs het verschil maakt?

En ze begeleidt naar een nieuwe werktoekomst? Is werken met jongeren op jouw lijf geschreven? Kom dan werken bij KonnecteD.

Jouw uitdaging

Je coacht en begeleidt kandidaten uit de Participatiewet, hoofdzakelijk jongeren vanuit het VSO / PRO onderwijs. Je focus ligt op het uitplaatsen van je kandidaten naar een reguliere passende baan.

Daarbij maak je gebruik van een loonwaarde-onderzoek. Jij bepaalt of er op de werkplek jobcoaching nodig is en je stelt samen met je kandidaat een ontwikkelplan op.

Tijdens het hele traject houd je de regie en grijp je tijdig in als situaties dreigen te escaleren. Je handelt ondernemend en bekijkt de zaken realistisch én vanuit mogelijkheden en kansen.

Je stimuleert en motiveert je kandidaten en werkt aan hen zelfvertrouwen. Je kader is de Participatiewet, indien noodzakelijk leg je soms een sanctie op.

Om jouw kandidaten optimaal te kunnen plaatsen werk je intensief samen met de accountmanagers en jobhunters van KonnecteD.

Jouw profiel

Je bent een energieke aanpakker die duidelijk communiceert met je kandidaten en de werkgevers. Je hebt ervaring met onze doelgroep en bovenal heb je het hart op de goede plek om onze kandidaten enthousiast te begeleiden.

Je kijkt naast het gebied werk ook naar andere leefgebieden. Zo nodig schakel je samenwerkingspartners in. Je kent de lokale en regionale arbeidsmarkt goed.

Je hebt een positieve mindset waarin je kansen ziet voor onze kandidaten op de arbeidsmarkt. Duurzame plaatsingsresultaten geven je voldoening.

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO en hebt ervaring in vergelijkbaar werk binnen het sociaal domein, onderwijs of in de commerciële bemiddeling.

Je bent stressbestendig en kunt goed je eigen werk plannen en organiseren. Mocht je niet aan alle eisen voldoen, maar wel heel enthousiast zijn, dan nodigen we je toch uit om te solliciteren om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij bieden

Maatschappelijk relevant werk; alles wat je doet draagt bij aan het participeren in werk voor de doelgroep jongeren die hulp nodig hebben bij het vinden van een passende baan.

Wij zijn een dynamische organisatie met veel projecten, nieuwe initiatieven en met leuke bevlogen collega’s. Je broodtrommel kan je thuislaten want in ons mooie bedrijfsrestaurant kun je de lekkerste broodjes, salades en soepen kopen.

Salaris tussen de €2.,- en €3.,- bruto per maand en een premievrij pensioen. De Cao SGO is van toepassing. Eerst een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in scholing van onze medewerkers.

Solliciteren

Voor vragen of informatie kun je bellen met Giorgio van Beek, teammanager, tel. -. Zie je een match mail dan een korte motivatiebrief en CV naar :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier