Marketeer
Tech Data Corporation
Bodegraven, Netherlands
18 uur geleden
source : Experteer

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!Join our team to connect the world with the power of technology!Additional Job DescriptionJe bent een Marketeer met passie voor (internationale) B2B-marketing en je bent toe aan je tweede stap in je carrière.

Je beweegt soepel binnen de structuur van grote bedrijven en hebt tegelijkertijd het lef van een ondernemer om het beter en zo nodig anders te doen.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van het dynamische speelveld IT, distributie, vendormanagement en resellers.

Een belangrijke taak voor jou is het initiëren, ontwikkelen, presenteren en uitvoeren van marketingplannen. Je bent creatief en commercieel.

Je houdt je bezig met het bepalen van krachtige go-to-marketstrategie en zorgt voor overzichtelijke monitoring, analyse, evaluatie en rapportage van marketingresultaten.

 • Wat ga je doen?Je hebt dagelijks contact met relevante leveranciers, de betreffende business unit en het reclamebureau;Je positioneert Tech Data en de jouw toegewezen vendors in de marktBedenken en uitvoeren van strategische en operationele marketingplannen op basis van beschikbaar en verkregen marketing fund;
 • Ontwikkelen van content marketingstrategieënAanvragen, documenteren en beheren van marketing funds;Organiseren van events en trainingen (beurzen, trips, incentives).

 • Jij : Bent creatief;Bent een organisatietalent;Hebt HBO werk- en denkniveau;Hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;Je bent commercieel en kunt goed schrijven;Hebt je administratie goed op orde;
 • Weet hoe je een goede presentatie geeft;Hebt interesse in en liefst ervaring met hardware devicesFull time

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier