Security Manager / Specialist
CIMSOLUTIONS
Rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

ActiefWat ga je doen?Als Security Manager ben je Procesverantwoordelijk (regie, coördinatie en uitvoering) voor de Formulering en beheer beleid voor de informatiebeveiliging, voor het maken van voorstellen voor besluitvorming over de informatiebeveiliging en het houden van toezicht op- en rapportage over de uitvoering van het informatiebeveiligings-beleid.

Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het Informatiebeveiligingsbeleid.Als Security Specialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten van netwerk / security - omgevingen volgens specificaties, al dan niet voorzien van maatwerk oplossingen bij onze klanten.

Advisering bij inrichting van IP-netwerken en de configuratie van netwerk apparatuur behoort tevens tot jouw werkzaamheden.

Je voert risicoanalyses uit en zorgt voor de daarbij behorende beheersmaatregelen. Conform de wensen van de klant formuleer en beheer je het beleid voor de informatiebeveiliging.

Daarnaast houd je toezicht op- en rapporteer je over de uitvoering van dit beleid. De Security Specialist is in staat om de uiteenlopende eisen aan de informatiebeveiliging te wegen tegen de achtergrond van de missie en de cultuur van de organisatie.

De Security Specialist weet het oordeel op een overtuigende wijze naar voren te brengen en toont hierbij een gepaste vasthoudendheid.

Wie zoeken we?Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wij spreken graag Security Managers / Security Specialisten met meerdere jaren ervaring, o.a. voor de rollen IV-consultant, Adviseur informatievoorziening en Securitymanager.

 • Daarnaast beschik je over : Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterk ICT componentMeerdere jaren ervaring binnen IT SecurityKennis van Informatiebeveiligingsbeleid;
 • Information Security Expert (ISO 27002) certificaat, kennis van VIR en VIRBI, A en K analyses is een préKennis van Informatiebeveiliging;
 • Information Security Foundation en Advanced (ISO 27002) certificatenInformatiemanagement : Business Information Management FoundationSecurity Specialist heeft kennis van TCP / IP gerelateerde protocollen, netwerken, netwerkapparatuur en een aantoonbaar niveau o.

  h.g.v. ICT (Cyber) securityErvaring met het toepassen van beveiligingsbeleid en security architectuur, securityaspecten van softwareontwikkelingUitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als EngelsEen geldig rijbewijs B.

  Wat bieden we?CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht.

  Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 27 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie.

  Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer ICT, waarbij wij in 2019 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de dertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer ICT.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industrie. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

  Wat bieden we nog meer : Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 7.000, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoedingUitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klantenRuim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkhedenKennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpenRegelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.Heb je interesse?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier