Magazijnmedewerker
Timing Uitzendbureau
Eck en Wiel, NL
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Hoe ziet jouw werkdag eruit in jouw functie als magazijnmedewerker?Je start je werkdag vanaf 05.00 uur of 13.00 uur, samen met het team worden de belangrijkste zaken met elkaar besproken en de taken onderverdeeld.

De taken die je gaat uitvoeren zijn erg gevarieerd en wisselen af met je collega's gedurende de dag. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, de meubels worden handmatig op een steekwagen of kar getild.

Daarnaast is het picken van orders en het magazijn op orde houden een belangrijk onderdeel van jouw dag.

Jouw snelle handelen zorgt ervoor dat de logistieke planning niet in het geding komt. Je loopt goed op schema, hierdoor kun jij ook nog bij je collega's bijspringen mocht dat nodig zijn.

Zwaar tillen is jou niet onbekend, jij roept je collega's bij elkaar en gaat samen de zware meubels op de plek zetten. Daarnaast kijk je of je collega's kan ondersteunen met andere werkzaamheden, je bent een echte teamplayer.

Dan is het nu tijd voor een boterham en ga je gezellig lunchen met je collega's. Na de lunch ga jij verder waarmee je begon, het afwerken van de orders.

Hierdoor ben je een zeer belangrijke schakel in het logistiekeproces zodat de klanten alles op tijd geleverd krijgen.

Is deze functie op je lijf geschreven en kom je graag in aanmerking voor deze functie? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande button!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier