Team Assistant (32-40 uur)
CBRE
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Team Assistant ben je Team Assistant en Office Manager in één. In deze functie ondersteun je het kantoor en specifiek 2 teams, het aan- en verhuur team voor kantoren én logistiek in Eindhoven.

Beide teams hebben een Assistant waar jij mee samenwerkt, maar jij krijgt je eigen verantwoordelijkheden. Op kantoor zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit agendabeheer, post- en telefoonverkeer, afspraken plannen en het bewaken van de huisstijl.

Naast de meer administratieve en organisatorische werkzaamheden ondersteun je de teams ook inhoudelijk. Zo houd jij de (digitale) dossiers bij in de databases, help je bij het voorbereiden van huurvoorstellen en huurovereenkomsten, zet je brochures klaar en zorg je voor een stukje marketing van de panden.

Je bent dé helpende hand voor de consultants, omdat ze precies weten wat ze aan jou hebben. Je runt echt je eigen winkeltje’, maar kan wel altijd terugvallen op de andere Team Assistants.

Jij bent iemand die graag voor en met mensen werkt. Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt een proactieve aanpak. Je voelt je betrokken bij de werkzaamheden van de consultants en draait je hand niet om voor ad hoc werkzaamheden.

Kortom : wij zoeken een echte teamspeler, die onze teams komt versterken en ondersteunen!

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal twee jaar (relevante) werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfstandig functioneer je goed;
 • Je bent iemand die snel kan schakelen, goed prioriteiten kan stellen en bent stressbestendig;
 • Je bent assertief, toont initiatief en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je gaat accuraat en punctueel te werk;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

  Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

  Binnen CBRE wordt hard gewerkt, maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd, zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier