Vacature Chauffeur zorgvervoer regio Baarn
talent4taxi
Baarn, NL
9 uur geleden

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever, o.a. actief in regio Baarn, zijn wij op zoek naar taxichauffeurs voor het zorgvervoer. Als chauffeur zorgvervoer ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van passagiers van en naar diverse bestemmingen, je krijgt hierbij te maken met diverse doelgroepen.

Je zorgt ervoor dat passagiers op tijd worden gebracht en gehaald en dat de ritten op een prettige en veilige wijze verlopen.

In deze functie gaat het om ongeveer 20-32 uur per week en betreft het voornamelijk zorgvervoer. Meer uren zijn eventueel mogelijk, maar dit ligt aan je eigen flexibiliteit.

Wat krijg je hier voor terug?

Een leuke en afwisselende baan, waarin het contact met mensen centraal staat. Een verantwoordelijke baan, waardoor je elke dag met een goed gevoel thuiskomt als je iedereen weer veilig op de plek van bestemming hebt gekregen.

En een uurloon van €11,22 bruto per uur, dat hoger wordt naarmate je meer ervaringsjaren krijgt. Heb je nog geen chauffeurskaart?

Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor de opleiding!

Wat vragen wij van je?

Achtergrond of opleiding vinden wij niet belangrijk. Inzet en motivatie wel. Als allround chauffeur ben je servicegericht, dienstverlenend en representatief.

Verder zoeken wij collega’s die :

 • In het bezit zijn van een geldige chauffeurskaart Taxi of bereid zijn hiervoor de opleiding te volgen;
 • Affiniteit hebben met het vervoeren van bijzondere doelgroepen;
 • Flexibel inzetbaar zijn doordeweeks en in de avonden en weekenden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben;
 • Woonachtig zijn in de regio Baarn.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier