Vakantiemedewerker Schoonmaak - regio Beetsterzwaag
Alliade
Beetsterzwaag
2 dagen geleden

Je gaat werken

Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen : Talant, Meriant, Wil, Baanplus, Alliade Opgroeien en Opvoeden en OuderenPsychiatrieFriesland.

De functie Huishoudelijk medewerker A is een functie binnen het Alliade Service Centrum. Het Alliade Service Centrum verricht uitvoerende en adviserende werkzaamheden voor de verschillende zorgonderdelen binnen de Zorggroep.

Je gaat doen

Als vakantiekracht ga je als schoonmaker aan de slag op diverse locaties. Je taken bestaan uit het opruimen, schoon en netjes houden van deze locaties en / of sta jij klaar voor onze bewoners.

Daarom word je goed ingewerkt door een collega van de locatie. Zij zullen je precies uitleggen wat je mag gaan doen.

We vragen van jou

Dat je van aanpakken weet, flexibel bent in de werktijden en minimaal 3 weken beschikbaar in de zomerperiode. Tijdens je werk kan het zijn dat je onze cliënten / bewoners tegenkomt, dus als je kennis hebt van de gehandicapten- of ouderenzorg is dat mooi meegenomen.

Je krijgt van ons

Je werkt volgens een rooster, dus je weet waar je aan toe bent. We hebben locaties in heel Friesland en dus is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Wil je meer werken dan kun je extra worden ingezet bij uitval van een collega.

Je hebt ook toegang tot ons intranet, waar we als eerste al onze vacatures plaatsen. Zo kan je, als het goed bevalt, vanuit het Simmerteam makkelijk doorstromen naar functies op vaste locaties of naar andere zorgonderdelen van Alliade óf houd je er een leuke bijbaan aan over.

Naast, natuurlijk, je salaris krijg je ook nog :

 • Een contract voor minimaal en maximaal uur per week;
 • Een salaris conform de cao-GHZ, FWG (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring; min. € , per uur en max. van € , per uur);
 • Uren in overleg, afgestemd op jouw wensen;
 • Reiskostenvergoeding;* De kans om te blijven na de vakantie, misschien is dit je nieuwe (bij-)baan!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier