Meewerkend Voorman
Intro Personeel
Hardinxveld-Giessendam, NL
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij samen met je collega's in de haven van Dordrecht 250 ton aan bulk- of stukgoederen per dag verwerken? Ga er maar aan staan : de kunst van het behandelen van kunstmest onder de knie krijgen en je bent het aanspreekpunt tussen de binnendienst en de productie.

Dat is waar deze logistieke dienstverlener van bulk- en stukgoederen jou als meewerkend voorman, teamleider voor nodig heeft.

En met jouw bescheiden harde werkersmentaliteit kan je dus ook niet gemist worden. Zeker niet bij het :

 • Direct leiding geven aan circa 7 operationele medewerkers;
 • Rapporteren aan binnendienst en MT wat betreft productie en personeel;
 • Werkoverdracht met je collega voormannen;
 • Coördineren van productieprocessen en faciliteiten;
 • Coördineren van het laden en lossen van vrachtwagens, containers en schepen.
 • Waar én met wie je dit doet? In de havens van Dordrecht dus, om precies te zijn bij een logistieke dienstverlener van bulk- en stukgoederen.

  Je krijgt er 45 collega's bij die in het weekend in de kerk of in de Kuip zitten. Dit familiebedrijf kenmerkt zich door hard werken en samenwerken in teamverband staat centraal.

  Dat deze samenwerking loont, bewijst dat zo'n 7 hectare aan op- en overslag wordt bediend door 45 medewerkers. Op vrijdagmiddag kun jij op spreekuur bij de productiemanager als je vragen en ideeën hebt die je graag wil bespreken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier