Verkoopmedewerker
THE SOCIETY SHOP
LELYSTAD, Flevoland, Nederland
16 uur geleden
source : Fashionjobs

Functiebeschrijving verkoopprofessional oproepbasis (12 / 14 uur per week).De internationale modewereld geniet je interesse.

Verkopen zit in je bloed evenals persoonlijk gastheerschap. Als verkoopprofessional binnen THE SOCIETY SHOP vind je het een uitdaging om de wensen van onze klanten om te zetten in een passend stylingadvies waardoor jouw service aan onze klant altijd op maat is.

Je bent ons visitekaartje en draagt bij aan een correcte uitstraling van ons winkelconcept. Je zet daarbij graag de puntjes op de i.

Jouw persoonlijkheid voegt waarde toe aan het professioneel verkoopteam waar je deel van uit maakt. Je bent echter ook bereid om zelfstandig verschillende taken uit te voeren.

Profiel oproepbasis (12 / 14 uur per week)Je hebt een sterke affiniteit met exclusieve herenmode en je wilt alle weekenden en feestdagen volledig inzetbaar zijn.

Voor onze klanten ben je een uitstekende gastheer / gastvrouw waarbij je jouw kwaliteiten als deskundigheid, beleefdheid en vriendelijkheid extra weet te onderstrepen.

Jouw gedrevenheid motiveert collega’s om ook het beste uit zichzelf te halen. Je houdt jezelf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op modegebied en je bent niet bang om initiatief te tonen.

Ben jij de collega die wij zoeken?Don’t be afraid en reageer!Stuur jouw C.V., voorzien van motivatie in.NB : Acquisitie n.

a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier