Assemblagemedewerker Tracs
Vredo
Dodewaard, Gelderland, NL
5 dagen geleden

De organisatie

Vredo is een groeiende internationale organisatie waar ca. 140 betrokken medewerkers werken aan ontwerp, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor landbouw en groen.

Vredo staat bekend om zijn geavanceerde machines variërend van zelfrijdende Trac’s tot de meest betrouwbare doorzaaimachines.

Binnen onze organisatie heerst een prettige, informele en collegiale sfeer. Respect, nuchterheid, betrokkenheid en praktisch denken in mogelijkheden zijn belangrijke waarden.

Het bedrijf heeft een familiecultuur waarbij medewerkers open staan voor elkaar en samenwerking centraal staat.

We zijn in ontwikkeling en zoeken mensen die met ons mee willen bouwen.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Assemblage help je mee aan de bouw van onze Tracs op mechanisch, motorisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied.

De Tracs komen bij ons als een kaal chassis binnen en jij zorgt er samen met diverse collega’s voor dat ze beetje bij beetje verder worden opgebouwd.

Aan het einde van de lijn worden onze Tracs gecontroleerd en getest voordat ze naar onze eindgebruikers toe gaan.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar een medewerker met een aantal jaar technische ervaring in een soortgelijke functie. Als jij jezelf zou omschrijven als collegiaal, zorgvuldig en resultaatgericht, dan zijn we op zoek naar jou.

Daarnaast zoeken we iemand met een MBO werk- en denkniveau met het vermogen om enkele collega’s te kunnen begeleiden.

Wat hebben we jou te bieden?

Ons assemblageteam van de Tracs is een hecht en gezellig team waar jij onderdeel van gaat uitmaken. Binnen de assemblage kun je je ontwikkelen tot allround medewerker die op alle stations kan inspringen, of juist een specialist op een van de technische werkgebieden waar jij geïnteresseerd in bent.

Daarnaast zijn er binnen Vredo vanaf de assemblage voldoende doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting Revisiemonteur, Servicemonteur of Werkvoorbereider.

Kortom : voldoende uitdagingen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier