Ervaren uitvoerder GWW / Riolering
continu
Den Haag, NL
4 dagen geleden

Ervaren uitvoerder GWW / Riolering

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan medewerkers van de toegewezen projecten, waaronder bouwplaatsmedewerkers, assistent-

uitvoerders en grondwerkers. Jij bepaalt een zo efficiënt mogelijke inrichting van de bouwplaats en bewaakt van de voortgang en kwaliteit van het werk.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal en tijd.

Je overlegt als uitvoerder regelmatig met andere leden van het projectteam. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, gebruikers, toeleveranciers en onderaannemers.

Je treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten en werkt onder de hoofduitvoerder of projectleider.

Ken jij de GWW en riolering op je duimpje? Wil jij werken in een andere omgeving met innovatieve technieken?

Voor deze functie ben ik vooral op zoek naar kandidaten met de juiste mentaliteit en ambitie. Wanneer je minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bij voorkeur Civiele Techniek in bezit hebt en je herkent je in :

 • Goede communicatieve vaardigheden, je hebt humor
 • Je begrijpt de verschillende contractvormen, ook de financiële aspecten (UAV-GC)
 • Een flinke dosis enthousiasme, plezier in het werk en aandacht voor je omgeving dragen er toe bij dat je tot goede resultaten komt
 • Je beschikt over de gave zelfstandig te opereren en tegelijkertijd samen te werken met collega's om het project gerealiseerd te krijgen.
 • Je moet je thuis voelen in een organisatie waar innovatie en flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

 • Verder zoeken wij een kandidaat met minimaal een MBO opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek met minimaal 5-10 jaar werkervaring in een civieltechnische werkomgeving als uitvoerder.
 • Je vindt het leuk om in een team van gedreven collega's te werken en je vindt het prettig dat er vanuit de organisatie in jou geïnvesteerd wordt.

  Continu is een technisch intermediair in de bouw en bemiddelt in vaste banen. Het is de bedoeling van deze vacature om uiteindelijk tot de vaste kern van het bedrijf te gaan versterken.

  Salaris en voorwaarden

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire voorwaarden
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Onze opdrachtgever is een belangrijke speler binnen de rioolrenovatie. De klanten zijn voornamelijk gemeenten. Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en veiligheid.

  Onze opdrachtgever is op zoek om potentiële werknemers voor een lange termijn te binden. Het bedrijf biedt werknemers veel zelfstandigheid, ruimte en verantwoordelijkheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier