Werkvoorbereider
Eminent Groep
Cuijk, Noord-Brabant
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Momenteel is er nog geen werkvoorbereider in dienst dus deze functie kun je nog geheel naar eigen inzicht invullen. De voorbereidende werkzaamheden worden nu gedaan door de afdeling sales.

De wens van onze opdrachtgever is om dit de centraliseren naar een vaste persoon; en misschien ben jij dat wel?

Als werkvoorbereider komen de binnengehaalde opdrachten van sales bij je binnen. Deze onderwerp je nog aan een technische controle alvorens je begint aan de voorbereidende werkzaamheden.

Je checkt de voorraad, maakt een bestel order wanneer nodig en maakt in samenwerking met de werkplaatschef een werkplanning.

Dit communiceer je met de sales engineer of wanneer wenselijk direct met de klant.

Naast de planning en technische controle is het ook belangrijk dat je samen met de magazijnchef kijkt naar de voorraad van materiaal.

Zodra dat allemaal "up and running" is kun je de ruim 10 draai en freesbanken die er staan en het bijhorende personeel plannen.

Daarnaast is er natuurlijk veel ruimte voor eigen inbreng, dus als jij denkt dat de functie beter kan worden ingevuld door het toevoegen of weglaten van bepaalde onderdelen wordt dit zeer gewaardeerd om het hier over te hebben.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier