Recruiter
Ambitious People
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Corporate Recruiter (Dutch Speaker) Ben jijspontaan en opzoek naar een HR-functie met een commerciële twist?Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar eenCorporate Recruiter die naar nieuwe collega's opzoek gaat! Wat zijnjouw werkzaamheden?

Als visitekaartje van Ambitious People Groupben je in staat om het juiste talent aan te trekken voor onze vijfBrands. Dit betekent dat je in een internationale omgeving gaatwerken en voor diverse kantoren in Nederland, Belgïe, Duitsland enHong Kong nieuwe Recruitment Consultant gaat zoeken.

Hierbij wordtde nadruk op kandidaten gelegd die net afgestudeerd zijn en eencarrière in de sales willen beginnen. Deze talenten trek je aandoor actief potentiële kandidaten via verschillende socialmediakanalen te benaderen, het schrijven en adverteren van je eigenvacatures en ons eigen netwerk te gebruiken.

Daarnaast houd je jebezig met hr taken, zoals verlengingen, promoties en exitprocedures, employer branding en het organiseren van evenementenzoals inhousedagen om kandidaten aan te trekken.

What's next? Alsje met jouw creativiteit een 'volle pipeline' hebt opgebouwd ga jede eerste intake gesprekken voeren! Hierbij is het belangrijk datjij de behoeftes van kandidaten goed kan uitvragen en talent kanovertuigen om bij Ambitious People Group te werken.

Jouwbelangrijkste interne stakeholders zijn de hriging managers van deverschillende kantoren en de sales directore van de vijfverschillende brands.

Jij zorgt voor een soepel verloop van hetsollicitatieprocedure. Dit doe je door de managers te adviserentijdens de processen, arbeidscontracten op te stellen, referentiesaf te nemen en door het contact met Waar kom je te werken?

Ambitious People Group is een internationale Recruitmentconsultancy met 5 Brands en kantoren in Nederland, België,Duitsland, Oostenrijk en Hongkong.

Ruim 10 jaar geleden zijn wegestart met 1 Brand en momenteel tellen we 170 medewerkersverspreid over 23 kantoren. Je maakt deel uit van onze PeopleDepartement, momenteel bestaat deze uit 5 Recruiters voor de regioDuitsland, Wenen & Hongkong en 3 Recruiters voor de regioBelgië & Nederland.

Je komt dus te werken in een internationaalteam! Wat hebben wij te bieden? Een leuke mix van een formele eninformele werksfeer.

We houden van gezelligheid en hebben weregelmatig leuke events en borrels om onze successen te vieren.Daarnaast bieden wij onze nieuwe Corporate Recruiter : Eendynamische job binnen een snelgroeiende commerciële organisatieWerken in een platte organisatie Veel verantwoordelijkheid en krijgje snel de kans om eigen initiatieven te nemen Een informelewerkomgeving waar ambitie en doelstellingen centraal staan Werkenop een A-locatie in Amsterdam, de Pijp Wie zoeken we?

We zijnopzoek naar iemand die aan de start van haar of zijn carrièrestaat. Verder zijn wij opzoek naar een nieuwe collega die : minimaalin het bezit is van een HBO diploma in Amsterdam woont (of bereidis voor de eerste startdatum te verhuizen) resultaatgericht encommunicatief sterk is fulltime (40 uur) beschikbaar is kritischevragen durft te stellen plezier op de werkvloer hoog in het vaandelheeft! Meer informatie of direct solliciteren?

Wil je meerinformatie over de functie van Corporate Recruiter, neem dan directcontact op met Quinten Matray, Senior Corporate Recruiter, via ofDirect solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop.

Isdeze vacature (nu) niet interessant voor jou, maar ken jij iemandvoor deze functie? Mail dan de namen dan door naar en krijg eenwaard cheque naar keuze ter waarde van € 250,-netto*.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier