Maintenance Engineer Inframaterieel
Heijmans
Rosmalen
1 dag geleden

Dit ga je doen

Jij zorgt voor het opstellen en verbeteren van onderhoudsplannen. En voor het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee te maken hebben.

Je levert een bijdrage aan verbeterprojecten en geeft invulling aan de ontwikkeling richting predictive maintenance’. Dit krijg je voor elkaar doordat jij in staat bent inzicht te geven in het gebruik en onderhoud van ons inframaterieel.

Door gegevens boven tafel te krijgen over bijvoorbeeld brandstofverbruik, slijtage van onderdelen en stikstofuitstoot en deze te analyseren.

De diversiteit aan machines die we onderhouden is groot. Van hei- en asfaltspreidmachines tot rupskranen en grondverdichters.

Dat geldt ook voor het aantal systemen waarmee we data uit materieel uitlezen. Dit gaan we centraliseren. Met jouw kennis en expertise op het gebied van data speel je hierin een belangrijke rol.

In jouw functie vorm je een brug tussen technische ontwerpers, de technische dienst, materieelspecialisten en de exploitatiebeheerder.

Naast het bezoek aan de werkplaats ga je naar projecten om te kijken hoe we de machines gebruiken. Je maakt aanbevelingen voor de aanschaf van nieuwe machines of adviseert hoe we het materieel meest duurzaam kunnen gebruiken.

Jouw functie is niet in beton gegoten. Integendeel : je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om invulling te geven aan deze job en de gelegenheid je stempel te drukken op Heijmans van de toekomst.

Bouwen zonder uitstoot

Transitie van zwaar materieel Bekijk dit bericht

Wat je van ons mag verwachten

 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens de introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Dit ben jij

  De organisatie verder helpen met steengoede rapportages en adviezen : jij zet je er graag voor in en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

  Hierbij leg je gemakkelijk proactief contacten met collega’s en toon je hen met je positief-kritische feedback en heldere communicatie de voordelen van predictive maintanance.

  Je duikt graag in de materie. Hierbij neem je niet snel genoegen met een antwoord. Je graaft door tot je resultaten vindt die je nodig hebt. Verder heb je :

 • kennis van (infra)materieel en een sterk analytisch vermogen;
 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting, zoals werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of data science.
 • Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede projectvaardigheden
 • Jouw team

  Heijmans Materieelbeheer is een bedrijf op zich. Hier adviseren, investeren, beheren en verhuren we kwalitatief hoogwaardig bouw- en inframaterieel voor alle onderdelen binnen onze organisatie.

  Jij gaat aan de slag bij het materieel infrateam, een mix van materieelspecialisten, engineers en een exploitatiebeheerder.

  De lijnen zijn kort; we weten elkaar goed te vinden voor vragen en advies. Niet alleen digitaal, maar ook op het kantoor in Rosmalen, waar we in deze coronaperiode allemaal gemiddeld een tot twee dagen aanwezig zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier