Productiemedewerker
Pro Industry HQ
Nieuwe Tonge, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Bij deze opdrachtgever ga jij aan de slag als productiemedewerker met de intentie om door te groeien naar een operator. Je gaat dus alle werkzaamheden van de operator leren en jezelf ontwikkelen.

Daarnaast heeft deze opdrachtgever altijd de intentie om jou over te nemen met een vast contract. Meer weten? Lees dan snel verder.

Je begint hier dus als productiemedewerker en je zorgt ervoor dat het product in dozen wordt gezet. Je controleert het eindproduct op kwaliteit en zorgt dat de juiste producten op de juiste pallet worden geplaatst.

Vervolgens ga je leren werken met de machines en ga je het proces bewaken. Je gaat storingen oplossen en de lijn ombouwen Ook ga je leren om tankwagens te laden en lossen.

Vaardigheden

Je beschikt over een afgemaakte mbo opleiding, de richting is niet belangrijk. Daarnaast heb je al enige ervaring opgedaan als productiemedewerker en je hebt affiniteit met de techniek.

Je wilt jezelf graag ontwikkelen en je werkt graag in de dagdienst.

Wat wij bieden

De volgende arbeidswoorden kan je verwachten :

 • een bruto maandsalaris van € 2000,- en € 2150,- inclusief ploegentoeslag;
 • reiskosten worden vergoed;
 • werken in een informele maar professionele sfeer;
 • na een periode gewerkt te hebben via Pro Industry ga je op contract bij de opdrachtgever.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier