MBO Stage - Monteur Woninginstallaties
Koninklijke BAM Groep
Veenendaal, Nederland
20 uur geleden

Wat ga je doen?

Door het integraal bouwen van modulaire elementen binnen gestandaardiseerde processen, garandeert BAM Bouw en Techniek een constante en hoge kwaliteit.

Hierbij is de TCO bekend en is het voor de klant helder wat wij bieden; hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit, kortere bouwtijd en voldoen aan optimale life cycle- en duurzaamheidseisen.

De werkzaamheden zijn divers, van het samenbouwen van een SKID met daarin alle woninginstallatiedelen, het voorbereiden van het leidingwerk voor grote verdelers, het afwerken en verpakken van installaties voor verzending naar de bouw, het verwerken van binnenkomende goederen, tot het samenbouwen van afleversets en distributiebanen voor HVAC toepassing.

Kortom een breed scala van mogelijkheden, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen en er ook echt iets te leren valt.

Taken binnen deze stage worden aangepast conform het curriculum dat je op je studie volgt. Deze kan je met je leidinggevende binnen BAM bespreken, zodat we voor jouw de best mogelijk leersituatie kunnen aanbieden!

Wie zoeken wij?

We zien graag de volgende kenmerken in jou terug :

 • Minimaal MBO werk- en / of denkniveau
 • Je volgt een studie in of omtrent Installatietechniek
 • Proactieve en resultaatgerichte houding
 • Goede beheersing van de Nederlandse (en bij voorkeur Engelse) taal
 • Je kunt werken met deadlines en hebt gevoel voor kwaliteit en details
 • Wat bieden wij?

  Wat ga je leuk vinden tijdens je stage bij BAM Modulair?

  We snappen goed dat werktijd en vrije tijd vaak als tegenpolen worden gezien, maar dit weerhoudt ons er niet van om werktijd zo leuk mogelijk te maken :

 • Een uitdagende rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf.
 • Verantwoordelijkheid en initiatief : je hebt als stagiair echte verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken.
 • Een marktconforme stagevergoeding.
 • Elke maand een vrijdagmiddagborrel (tot in de late uurtjes).
 • Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen (en bent minimaal 3 maanden beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week)

  in een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende afdeling en je krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van je leerdoelen.

  Daarnaast biedt BAM een passende stage- en indien van toepassing reiskostenvergoeding.

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

  BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking.

  BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa, voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen én neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in.

  Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw-

  en infrawerken uit. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.

  De huidige en toekomstige utilitaire bouw- en installatietechnische markt vraagt om vernieuwing, innovatie en verlaging van de integrale kostprijs.

  Procesbeheersing en total cost of ownership (TCO) zijn hiervoor de sleutel en Modulair Ontwikkelen en Bouwen is hét middel.

  Standaardisatie van processen en het zelf prefabriceren van modulaire onderdelen past binnen de visie van BAM Bouw en Techniek om aan de vraag te kunnen voldoen.

  BAM Modulair (Onderdeel van BAM Bouw & Techniek) realiseert modulaire installatietechnische bouwblokken en is op zoek naar stagiairs met een installatietechnische achtergrond.

  Je zal werkzaam zijn in de werkplaats en zal meewerken aan het realiseren van de verschillende modulaire producten die voor de regio’s van BAM Bouw en Techniek en BAM Wonen produceren.

  In overleg met jouw persoonlijke stagebegeleider bij BAM kijk je welke activiteiten jij precies oppakt, zodat jouw stage ook voldoet aan de vereisten die worden gesteld vanuit de opleiding.

  Tijdens je stage zal je als volwaardig werknemer meelopen op deze afdeling en vragen we dus ook de nodige actieve inspanning en creativiteit.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier