Eerste Autotechnicus / Monteur (Assen, Opel, Kia en Mitsubishi-dealer Stern)
Kia,Mitsubishi,Opel
Assen
6 dagen geleden

Voor onze Stern vestiging in Assen zijn wij op zoek naar een ambitieuze fulltime Eerste Autotechnicus / Monteur. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Heb jij een autohart en wil je werken bij een van de grootste automotive concerns in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent altijd in beweging

Als Eerste Autotechnicus / Monteur binnen Stern heb je een afwisselende baan : je spoort zowel mechanische als elektronische storingen op.

Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij met beide handen aan.

Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Eerste Autotechnicus / Monteur bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn?

Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee

Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit.

Met 1.750 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop.

Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

Wij zoeken technisch talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende en gezonde organisatie, officieel dealer van Opel, Kia en Mitsubishi.

Bij voorkeur heb je werkervaring met auto’s en Opel, Kia en Mitsubishi en woon je in de regio Assen. Ook beschik je over minimaal een afgeronde MBO opleiding Autotechniek niveau 3.

Daarnaast heb jij enkele jaren recente werkervaring als Allround Automonteur / Autotechnicus. Een geldige APK bevoegdheid is een absolute pré.

Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een prettige werkomgeving, aansprekende auto’s van het merk Opel, Kia en Mitsubishi en het beste gereedschap?

Ga je door tot je klus is afgerond? En wil jij werken binnen een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern. Altijd in beweging

Opel, Kia en Mitsubishi-dealer Stern is officieel dealer van Opel, Kia en Mitsubishi met vestigingen Amsterdam, Alkmaar, Groningen, Wormerveer.

Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. De werksfeer is enthousiast en professioneel maar zeker informeel.

Persoonlijk ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom hebben we volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden voor jou.

Opel, Kia en Mitsubishi-dealer Stern maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking.

Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier