Project Manager BT
Siemens AG
Den Haag, Netherlands
15 dagen geleden

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken we een projectmanager voor onze Siemens vestiging in Den Haag .

 • Wil je voorop lopen in de markt?
 • Wil je als eerste in aanraking komen met denieuwste technologieën en innovaties?
 • Wil je werken voor de pionier op het gebied vanonder andere efficiënt energiegebruik,industriële productiviteit en intelligente infrastructuur?
 • Wellicht word jijdan onze nieuwe collega!

  Vanwege een groeiend projectportfolio, zijn we op zoeknaar een proactieve en doortastende projectmanager met ervaring in tenminste twee van de drie deelgebieden Security, Fire Safety en / of Comfort (HVAC meet & regeltechniek), .

  Als technologiepartner, adviseur, dienstverlener,systeemintegrator en productleverancier biedt de divisie Building Technologiesoplossingen voor brandveiligheid, veiligheid, intelligente gebouwen, verwarming,ventilatie, airconditioning en energiebeheer.

  De divisie is 's wereldsmarktleider voor veilige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen.

  Voor onze afdeling Projects (een afdeling binnen BuildingTechnologies) zoeken wij een getalenteerde en gedreven project manager.

  Iemanddie het beste uit zichzelf én uit onze techniek wil halen. In deze functie maakje deel uit van een team van 25 collega project managers.

  Meer informatie over onze dynamische werkomgeving vind je.

  Watworden jouw verantwoordelijkheden?

  Als projectmanager houje je bezig met het realiseren van projecten binnen het werkgebied vanBuilding Technologies. Je bent daarbij verantwoordelijk voor alle beheeraspecten van het project : planning, kwaliteit, financiële resultaten, deklanttevredenheid en alle Environment Health & Safety aspecten.

  Hierbijworden de projecten uitgevoerd op basis van de Siemens procedures voorprojectmanagement. Je toont leiderschap en ondernemerschap en communiceertgoed met alle stakeholders.

  Klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichtheid zijnonderdeel van jouw DNA en hierin opereer je zelfstandig enbesluitvaardig.

  Watheb je nodig om voor deze functie in aanmerking te komen?

 • Je beschikt over een technische HBO / WO diploma, bv richting Elektrotechniekof Werktuigbouw
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Security, Fire Safetyen / of HVAC projecten
 • Bij voorkeur ben je gecertificeerd op IPMA-C niveau of gelijkwaardig
 • Je hebt inzicht in het verkoopproces van de acquisitiefase tot en met desuccesvolle oplevering van een project
 • Je hebt kennis van en ervaring met het aansturen van onderaannemers enderde partijen
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • OverSiemens

  In Nederland leveren we zowel producten, systemen,installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijken wevrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica.

  De Nederlandseafnemers uit de zakelijke markt vinden bij ons totaaloplossingen op het gebiedvan Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, EnergyManagement, Building Technologies, Mobility, Digital Factory, ProcessIndustries and Drives en Healthcare.

  Met deze negen divisies geven we antwoordop de maatschappelijke vragen die de megatrends met zich meebrengen.

  Maar weinig organisaties zijn in zoveel landen enindustriële branches actief als Siemens. Wereldwijd werken er zo’n 300.

  000medewerkers bij Siemens, waarvan er 3000 werkzaam zijn in Nederland. We biedeneen breed scala aan innovatieve oplossingen voor energie-

  efficiëntie,industriële productiviteit, betaalbare gezondheidszorg en intelligenteinfrastructuur. De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid.

  Overwerken bij Siemens

  Wij bieden je een fulltime baan in een innovatieve enprofessionele werkomgeving, met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  Zobeschikt Siemens over een eigen learning-afdeling, waarin wij zelf trainingenaanbieden. Verder krijg je 27 verlofdagen en 13 ADV-

  dagen per jaar. Waardering,kansen en mogelijkheden zijn sleutelonderdelen van werken bij Siemens. Vanflexibele beloning tot mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in de maatschappijen van carrièremogelijkheden tot een veilige, gezonde en moderne werkomgeving.

  Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Ga dan naar onze website voor deantwoorden op de vraag .

  Contact

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier