Werkvoorbereider beton en waterbouw
bouwhuysch
Utrecht, Utrecht
5 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Functie inhoud : Je bent een zeer ervaren werkvoorbereider beton met passie voor de techniek. Binnen de integrale projecten ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van de civieltechnische werken, van tender tot uitvoeringsfase.

Je bent niet vreemd met ontwerp, omgevingsmanagement, realisatie. Om het verschil te kunnen maken in de tender ben je van nature iemand die buitende gebaande paden denkt.

Je monitort de planning, bent het verlengstuk van de modduleurs, verzamelt informatie waarbij BIM leading is. Daarnaast ondersteun je de projectleider met de projectdocumentatie en de eindrapportage van het project.

 • Functie eisen : - HBO werk- en denkniveau in combinatie met een afgeronde civiele techniek opleiding; - Je hebt aandacht voor proces -en de mensen;
 • Je bent goed in hoofd -en bijzaken onderscheiden;- Kennis van SE;- Resultaatgericht, inventief en gedreven; - Je kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.
 • Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris; - Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Goede pensioenregeling; - Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer;
 • Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is een toonaangevende en innovatieve civiele bouwonderneming.
 • Men bouwt en onderhoudt civiele constructies zoals bruggen, viaducten, flyovers, sluizen etc. Door de huidige tenders en groei van de organisatie is er een sterke behoefte aan specialisten die met de dynamiek van de grote projecten en regionale projecten kunnen omgaan.

  Onze opdrachtgever zit vaak in consortia van grote projecten. bouwhuysch heeft tevens nauwe banden met de combinanten door bij eerdere tenders en projecten specialisten te leveren.

  Onze opdrachtgever heeft een pragmatische, zakelijke aanpak met oog voor de medewerkers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier