Loodgieter / CV monteur
Techvisie
Gelderland, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij oplossingsgericht en heb je al enige ervaring als loodgieter / cv-monteur? En ben je op zoek naar een nieuwe baan voor een langere periode?

Zoek dan niet verder, want wij hebben de juiste vacature voor jou! Voor mooie nieuwbouw / woningbouw projecten in de provincie Gelderland zijn wij namelijk op zoek naar loodgieters / cv-

monteurs. Het betreft werk voor een langere periode met uitzicht op een vast dienstverband.

Vaardigheden

Wat verwachten we van jou?

bull; Je bent oplossingsgericht, een harde werker en kan goed samenwerken

bull; Je hebt een mbo opleiding loodgieter / cv monteur afgerond

bull; Aantoonbare relevante werkervaring

bull; In het bezit van VCA

bull; Rijbewijs en in het bezit van eigen vervoer

Over de werkgever

Wij stellen al meer dan vijftien jaar onze vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze zes vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches : elektro-

en installatietechniek, metaal, infra, bouw en afbouw, schilders.

Wij zijn altijd aanwezig op de bouw wanneer er nieuwe vakmensen starten. Dit houdt de lijntjes kort en heeft voordelen voor alle partijen.

Ook gedurende het project heeft de accountmanager geregeld contact met zowel de opdrachtgever als de vakkracht. Zo zorgen we er voor dat we op de hoogte zijn van wat er speelt.

Als iets niet naar behoren verloopt kunnen we dit direct oplossen.

Wij bieden een marktconform salaris en de kans om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Daarnaast bieden wij een uitdagende opdracht in een prettige werkomgeving.

Al onze medewerkers worden gekoppeld aan een accountmanager van Techvisie die voor de duur van de opdracht jouw persoonlijke aanspreekpunt is.

Bevalt de samenwerking en het werk dan bekijkt de accountmanager samen met jou of we de samenwerking door kunnen zetten.

Ben je gïnteresseerd of heb je vragen over bovenstaande vacature. Neem dan contact op met Miranda Huntink. Telefonisch te bereiken op 06-

13264454 of per e-mail via mhuntink techvisie.nl.Weet je zeker dat dit de functie voor jou is? Via de knop onderaan deze pagina kun je direct solliciteren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier