Projectmanager Installaties
Kracht Recruitment
Tilburg, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als projectmanager zul je verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van alle diensten en disciplines die nodig zijn om projecten te realiseren.

Hierin houdt je rekening met efficiëntie en veiligheid, benut je kansen en beperk je bedreigingen. In deze functie houd je in meerdere complexe projecten toezicht en geef je leiding aan de samengestelde projectteams.

Dit houdt in dat je bezig bent met het managen van kwaliteit, financiën, voortgangen en planningen. Daarnaast is het bouwen van een goede relatie met opdrachtgevers en onderaannemers zeer belangrijk.

Je onderhoud contacten en bespreekt voortgangen en gemaakte afspraken. Tevens zorg je voor de opleiding, ontwikkeling, beoordeling en beloning van je medewerkers.

Hiermee ga je altijd de samenwerking aan!

Functieeisen

Voor de functie van Projectmanager zoeken wij in de omgeving van Tilburg naar een gedreven manager met ervaring in complexe projecten.

Hierin is het van belang dat je overzicht bewaard, kansen ziet en benut. Je houdt het belang van de organisatie en haar klanten goed in de gaten en acteert hierna op professionele wijze.

Daarnaast neem je de volgende competenties, ervaring en kennis mee :

 • Afgeronde HBO / WO Installatietechniek;
 • In staat om de veiligheids-, gezondheids,- milieu- en kwaliteitsresultaten te bewaken;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider / manager
 • Bekend met het opstellen van VGMK-plannen
 • Je bent planmatig, organisatorisch sterk en hebt ervaring met het managen van contracten
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een multitechnische dienstverlener in de installatietechniek. Dat houdt in dat zij alles kunnen en willen doen wat met installatietechniek te maken heeft.

  De installaties die zij hun klanten leveren zijn energie-efficiënt en milieuvriendelijk. Het bedrijf richt zich op vakmanschap en gebruikt dit voor het realiseren van topprojecten.

  Dagelijks houden ruim 4.000 mensen zich in deze organisatie bezig om elke dag een stap te zetten in het realiseren van klant en organisatie doelen.

  Hierom zoeken zij naar een projectmanager die hier zijn bijdrage aan wil leveren.andidaat : Chris de Leeuw; voorstellen

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast de verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij de opdrachtgever een uitstekend salaris, een auto van de zaak, een pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusstructuur.

  Deze opdrachtgever biedt haar medewerkers de mogelijkheid om kansen te benutten en fantastische resultaten neer te zetten.

 • Auto van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier