Verkoopmedewerker in Zevenaarlees meer
Hans Anders
Zevenaar
11 uur geleden

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker optiek bij Hans Anders ben je hét aanspreekpunt voor de klanten in de winkel. Je verleent altijd optimale service en adviseert klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen.

Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires. Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen.

Daarnaast draag je er zorg voor dat de winkel er altijd tiptop en stralend uitziet.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een havo- of mbo-diploma en je hebt affiniteit met wiskunde en natuurkunde
 • Je bent geïnteresseerd in het optiekvak en gemotiveerd je hierin te verdiepen en te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen, ook heb je affiniteit met het audiovak
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Jij ziet in één oogopslag of het gekozen montuur past bij de klant en kunt dit op een juiste manier onderbouwen
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken
 • Ervaring in de detailhandel is een pre
 • We bieden je de kans om een topverkoper te worden

  Is dit dé baan die bij jouw ambities en competenties past? Dan investeren we graag in je. Om je communicatieve en verkoopvaardigheden (nog verder) te ontwikkelen ondersteunen we je met gerichte trainingen en positieve, persoonlijke coaching.

  Je brengt je kennis direct in praktijk, onder begeleiding van ervaren collegas die je graag wegwijs maken in de winkel. Uiteraard bieden we een prima salaris en een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Deel deze vacature!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier