Warme, lieve verzorgende gezocht voor Amstelveense verzorgingshuizen!
derec
Amstelveen,NL
3 dagen geleden

Warme, lieve verzorgende gezocht voor Amstelveense verzorgingshuizen!

Amstelveen

Ben jij het lichtpuntje van de dag voor de ouderen? Je bent nu harder nodig dan ooit! Voor meerdere gezellige verzorgingshuizen zoek ik verzorgende.

Je bent voor 16 tot 36 uur per week beschikbaar en bent klaar om de strijd tegen corona aan te gaan! Herken jij jezelf? Dan hoor ik graag van je!

Organisatie

Voor diverse verzorgingshuizen ben ik op zoek naar verzorgende die in deze onzekere tijden aan de slag willen gaan binnen de ouderenzorg.

De verzorgingshuizen nemen de noodzakelijke maatregelen om jou en jouw collega's te beschermen, wat onder andere inhoudt dat je binnen een vast team werkt en bij vaste bewoners langsgaat.

Juist nu hebben de bewoners behoeften aan een vriendelijk gezicht, die hen dagelijks bezoekt. Tover jij een lach op de gezichten van de bewoners?

Bij de verzorgingshuizen worden allerlei activiteiten georganiseerd om extra aandacht te kunnen geven aan de bewoners!

Functie

Als verzorgende ben je binnen de verzorgingshuizen verantwoordelijk voor het verzorgen van de bewoners. Jij geeft de bewoners de nodige medische en sociale ondersteuning.

Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarbij een positieve houding erg belangrijk is. Je werkt binnen een vast team waar strenge regels gelden om jouw gezondheid en de gezondheid van jouw collega’s en de bewoners te kunnen waarborgen.

Bij deze functie is het van belang dat jij zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken en handelt vanuit de wens van de cliënten.

Je weet hoe jij moet omgaan met complexe situaties. Je werkt aan de hand van een zorgplan en bent proactief. Jij doet alles om kwalitatieve zorg te kunnen bieden!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een kwalificerend diploma voor verzorgende;
 • je bent voor 16 tot 36 uur per week beschikbaar;
 • je hebt grote affiniteit met de doelgroep;
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je bent flexibel en beschikbaar voor alle diensten.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • persoonlijk contact;
 • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Glorie op 06-12675195 of via Kevin derec.nl.

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Kevin een WhatsApp 06-12675195 kevin derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier