Software Engineer Java
CGI
Randstad
5 dagen geleden

Job Description

Software Engineer Java

Functiebeschrijving

Volg jij ontwikkelingen binnen jouw vakgebied nauwkeurig? Ga jij de strijd aan met complexe problemen en vertaal jij de eisen en wensen van onze militaire en intelligence klanten naar slimme oplossingen?

Wat ga je doen?

Als Software Engineer werk je aan uitdagende projecten bij onze militaire en intelligence klanten. Je draagt bij aan het leveren en ontwikkelen van complexe programma’s in de logistieke keten, military health, operations and communications en werken we ook aan simulatiemodellen voor trainingsdoeleinden.

Daarnaast hebben we ook een aantal bijzondere proposities op het gebied van IT Modernization of Cybersecurity, waarmee wij bijdragen aan een wendbare en veilige wereld.

Wat breng je mee?

Je hebt oog voor detail, een enorme passie voor data en werkt graag met anderen samen. Je bent communicatief vaardig en weet technische vereisten in duidelijke taal over te brengen.

Werken in een Agile omgeving is geen vreemde voor jou. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde HBO / WO-opleiding met een sterke ICT-component;
 • Minimaal 2-5 jaar werkervaring als ontwikkelaar;
 • Ervaring met het werken in een Agile omgeving en in Scrum projecten;
 • Bij voorkeur DevOps of Pivotal Cloud Foundry;
 • Up-to-date kennis van ontwikkelingen op jouw vakgebied.
 • It is required to hold a Dutch passport to obtain Security Clearance and master the Dutch language on native or bilingual level
 • Ons aanbod?

  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

  Wij willen het beste uit jou halen!

  Are you ready to be part of our story?"

  Waar kom je terecht?

  Als Java Software Engineer kom je te werken in Defensie unit, onderdeel van de sector Government . Al zijn de hoofdtaken van Defensie sinds jaar en dag hetzelfde, de invulling verandert echter voortdurend.

  Om proactief en preventief in te kunnen spelen op dreigingen heb je een wendbare organisatie nodig. We ondersteunen Defensie in dit continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht.

  We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om de digitalisering van de krijgsmacht echt te laten werken in de praktijk. Met een netwerk aan partners zorgen we ervoor dat Defensie de dreigingen van vandaag en morgen aan kan gaan.

  We zijn een partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen. Onze mensen houden zich bezig met activiteiten die uiteen lopen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

  Werken bij de unit Defensie je moet het maar kunnen. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij sterk teamwerk.

  Interesse?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Adjai Soebhag, Director Consulting Services via 06-1392 1613 of via adjai.

  soebhag cgi.com. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw cgi.com.

  Wij werken niet samen met externe partijen.

  Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

  Taken en verantwoordelijkheden

  Criteria

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills Reference 779184 Click here to apply

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier