Ervaren schilder fulltime (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Zutphen
4 dagen geleden

Vacature omschrijving

Ervaren Schilder fulltime omgeving van Zutphen

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Lochem zijn we op zoek naar een gedreven schilder met aantoonbare ervaring. Ben jij de kandidaat die het team gaat versterken?

Je gaat voornamelijk werken op onderhoudsklussen. Je beperkt bijvoorbeeld de schade aan een pand als gevolg van houtrot.

Verder schilder je onderdelen van het gebouw om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere aantasting. Andere taken zijn bijvoorbeeld lakken, sausen en schuren.

Tijdens je werk kom je geregeld in contact met de klant. Je bent dan ook representatief en communicatief vaardig. Je werkt het merendeel van de tijd in een team en hierbinnen kun je zelfstandig werken.

Verder weet je als schilder natuurlijk als geen ander hoe je nauwkeurig werkt.

Het gaat om een fulltime functie voor langere periode en je kunt op korte termijn starten. Je zult ook af en toe op zaterdag werken.

Ben jij de schilder die we zoeken? Bel direct - of mail jouw CV naar : marielouise koersoostpersoneel.nl. Je kunt via deze pagina ook direct solliciteren.

Functie-eisen

 • Aantoonbare werkervaring in het vakgebied
 • Het bezit van rijbewijs B is een pre
 • Je bent representatief en communicatief vaardig
 • Je werkt nauwkeurig en secuur
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier