Interieurverzorg(st)er (10 - 30 uur per week)
Hakvoort Professional BV
Emmeloord, NL
1 dag geleden

Functie

Als interieurverzorgster op onze hoofdvestiging in Emmeloord ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het 'spik en span' houden van verschillende ruimtes, zoals de showroom, een proefkeuken, de werkplaats, de kantoren en sanitaire ruimtes.

Je bent werkzaam tijdens kantooruren en kan daarom ook in contact komen met klanten die onze showroom bezoeken. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van het bedrijfsinterieur en bijkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Wij vragen

 • Je hebt een passie voor schoonmaakwerk
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Het aantal uren voor deze functie is in overleg bespreekbaar. Je bent beschikbaar tussen de 10-30 uur per week.
 • Wij bieden

  Binnen Hakvoort bieden wij jou graag een inspirerende, zelfstandige en vrije baan met eigen inbreng in een groeiende, innovatieve en informele open organisatie.

  Bij Hakvoort werk je in een echt familiebedrijf. We zijn daarmee een betrokken organisatie waar we samen werken aan de beste horeca-

  en grootkeukens van Nederland en ver daarbuiten. Je komt terecht in een betrokken team waar we met de nodige passie en aandacht de handen uit de mouwen steken.

  No-nonsense, zo omschrijven we onze organisatie het liefst!

  Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Om je te kunnen blijven ontplooien en om je de kennis eigen te maken die benodigd is voor jouw functie, bieden wij de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen.

  Uiteraard is het mogelijk om je huidige studieovereenkomst door ons over te laten nemen!

  Salaris

  Het salaris dat je bij ons zal ontvangen is marktconform en zal afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteit van werken naar niveau worden ingedeeld.

  Maak je overuren? Dan bestaat er naast uitbetaling ook de mogelijkheid om met je overuren je standaard 24 vakantiedagen uit te breiden naar maximaal 36 vakantiedagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier