Ambulant Begeleider (SPH / HBO-V / Pedagogiek / Ergotherapie)
Bartiméus
Almere, Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Locatie : Almere, Amsterdam

Uren per week : 24-32 - uur per week

Contract :

Bartiméus is een expertiseorganisatie gericht op een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Dagelijks ondersteunen ruim 1500 deskundige medewerkers en ruim 900 vrijwilligers geïnspireerd door christelijke waarden meer dan 10.

000 mensen met een visuele beperking. Daarbij leveren we niet alleen zelf uitstekend onderwijs, zorg en andere vormen van begeleiding.

We zetten ons in voor een maatschappij waarin mensen met een visuele beperking met zo min mogelijk belemmeringen in hun natuurlijke omgeving kunnen leven.

Algemene informatie

Ben jij die enthousiaste HBO-zorgprofessional met een groot hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Wil jij expert worden op het gebied van visus?

Werk je graag zelfstandig en heb je ervaring in het geven van les, doen van observaties en maak je makkelijk contact met mensen?

Solliciteer dan op deze mooie afwisselende functie waar geen dag het zelfde is! Bartiméus in de regio Vanuit de regio s wordt dienstverlening geboden aan volwassenen, kinderen en jongeren, mensen met een meervoudige beperking en professionals.

Dit laatste gebeurt veelal in woon- en activiteitenvoorzieningen, kinderdagcentra, revalidatiecentra, verzorgings- en verpleeghuizen.

Door een verhoogde vraag naar ondersteuning en begeleiding van professionals die zorg verlenen aan hun verstandelijk beperkte cliënten, is een functie vrij gekomen waarvoor Bartiméus kandidaten uitnodigt te reageren.

Wat ga je doen?

Voor een optimale dienstverlening werkt een ambulant begeleider interdisciplinair en intercollegiaal. Je werkt veelal zelfstandig en het is voor deze functie nodig om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen.

Actief werken en denken als onderdeel van een resultaatgericht team dat verantwoordelijk is voor de vragen van zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio.

Een ambulant begeleider onderzoekt, verricht observaties, geeft training en advies aan individuen en groepen op verschillende gebieden zoals communicatie, activiteiten, zelfredzaamheid, verlichting, inrichting en mobiliteit.

Je coached systemen zodat de client zijn mogelijkheden kan benutten. Voorlichtingsbijeenkomsten en trainingen organiseren hoort bij deze functie.

Je bent verantwoordelijk voor een goede planning van werkzaamheden, rapporteert en maakt verslag van je verrichtingen. Je werkt op locatie en regionaal of indien nodig daarbuiten.

Je bent ambassadeur van Bartiméus en verbindt de vraag van de klant met de mogelijkheden die Bartiméus biedt.

Functie-eisen

Wat breng je daarvoor mee?

 • Een HBO diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Verpleegkunde, Ergotherapie, Pedagogiek
 • Enkele jaren werkervaring specifiek met mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking is een vereiste.
 • Je kent het belang van kwaliteitszorg, bent een verbinder, hebt overtuigingskracht en adviesvaardigheden.
 • Klant- en servicegerichtheid staan bij jou op nummer 1.
 • Samenwerken met collegae en klantsystemen is een kerncompetentie.
 • Je beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden en weet de vraag achter de vraag de achterhalen. Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden, je schrijft kort, bondig en inspirerend advies.
 • Het spreken voor een groep gaat je gemakkelijk af.
 • Je werkt graag met een resultaatgerichte instelling en werkt planmatig en methodisch.
 • Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus te respecteren.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat biedt Bartiméus? Een enorm boeiende en afwisselende functie in een betrokken en zeer professioneel team.

  Bartiméus biedt volop mogelijkheden je kennis en deskundigheid te ontwikkelen, te verbreden of te verdiepen o.a. op het gebied van visus.

  Zo wordt bij indiensttreding een introductiecursus aangeboden over onze specifieke doelgroep. Ook bieden wij een goede inwerkperiode.

  Wij bieden in eerste instantie een contract van een jaar aan.

  Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren, een dienstverband voor onbepaalde tijd.

  Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 schaal 50 (Max. € 3.372, bij 36 uur) en opname in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

  Bartiméus kent verder een goed pakket opleidingsmogelijkheden dat helpt om jouw carrière een stap verder te brengen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier