Leerling uitvoerend natuurbeheer
PWN
BC Kennemerduinen, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Bij PWN hebben wij boswachters en een onderhoudsteam voor het onderhoud van de duinen. Ook hebben wij twee leerteams. De leerteams voeren samen met een begeleider verschillende werkzaamheden uit, zoals (motor)zaag- en bosmaaierwerk, werken op de trekker, handwerk met handgereedschap, hagen snoeien en exoten beheer.

Naast de werkzaamheden organiseert PWN in samenwerking met het Clusius College en Herenbos één dag per week een lesdag op MBO1 of MBO2 niveau.

De leerlingen uit ons leerteam gaan dan samen met leerlingen van Landschap Noord-Holland naar school. De klas bestaat uit maximaal 12 leerlingen en gespecialiseerde docenten.

Ben jij de gemotiveerde leerling die het vak van terrein- en natuurbeheer wil leren, waarbij je drie dagen per week in de praktijk gaat werken en één dag per week naar school gaat?

Dan is dit misschien wel jouw kans! Wij zijn op dit moment namelijk op zoek naar twee nieuwe leerlingen die ons leerteam willen versterken, voor zowel het team Noord (Castricum) en team Zuid (Overveen).

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en een mbo 1 of 2 diploma in natuurbeheer te behalen. Je toekomst in natuurbeheer en in het groen komt hiermee weer een stapje dichterbij!

Hoe ga jij het verschil maken?

Je bent sociaal en bent bereid om samen en in teamverband te werken. Daarnaast ben je leergierig en wil alles leren over terrein- en natuurbeheer.

Je vindt het fijn om buiten te werken en kunt fysiek zwaar werk aan.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je valt onder het doelgroepenregister (arbeidsbeperking);
 • Affiniteit met groen en natuurbeheer;
 • Goede conditie;
 • Affiniteit met techniek;
 • Ruimtelijk en praktisch inzicht;
 • Motivatie voor het volgen en afronden van de mbo 1 of mbo 2 opleiding.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Wij zullen dan ook de volledige kosten van je mbo 1 of mbo 2 vergoeden en je zal doorbetaald worden tijdens de schooldagen! Daarnaast bieden wij jou een leerwerkovereenkomst voor bepaalde tijd met de maximale duur van 3 jaar via Herenbos.

  Voldoende de tijd dus om je opleiding volledig af te ronden. Je zal 20 uur (3 dagen) per week in de praktijk werken en 4 uur per week naar school gaan.

  Je zal op basis van 24uur salaris ontvangen, wat wordt aangevuld tot maximaal het minimumloon.

  Je zal deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

  Tevens zal je begeleid worden door een interne Jobcoach van PWN.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier