Werkvoorbereider bouw
Get Work
Dronten, NL
5 dagen geleden

Denk jij oplossingsgericht in plaats van probleemgericht? En zet jij altijd net even die stap extra dan je omstanders? Wauw, we zijn onder de indruk.

Zelfs zo dat we deze vacature werkvoorbereider in Dronten aan je willen laten zien.

Als werkvoorbereider werk je aan omvangrijke onderhoudsprojecten voor onze opdrachtgever. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en alternatieve plannen.

Je begrijpt de vraag van opdrachtgevers, anticipeert hierop en denkt vooruit. Natuurlijk draai jij hand niet om voor een complex technisch vraagstuk.

Sterker nog : dan steek je de handen uit de mouwen en zoek je graag naar optimale oplossingen. Je zorgt voor nauwkeurig berekende begrotingen en voorziet de voorgestelde aanpak van technisch advies.

Spreekt deze vacature in Dronten jou aan? Haal de rekenmachine dan maar onder je kussen vandaan, zeker als jij de werkvoorbereider bent met :

 • minimaal een mbo-opleiding bouw op niveau 4
 • sowieso ervaring als werkvoorbereider (2 jaar ervaring als werkvoorbereider is ideaal, minder kan ook)
 • ervaring met verfsystemen, bouwkundige tekeningen en bestekken
 • het talent heel nauwkeurig te zijn
 • een woning in Dronten of in de omgeving van Dronten, bijvoorbeeld in Kampen, Biddinghuizen, Swifterbant, Harderwijk of Lelystad
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier