Medior Bedrijfsadviseur Zwolle
Baker Tilly
Zwolle
6 dagen geleden

Heb jij een ondernemende instelling en ben je graag een sparringpartner voor ondernemers? Als Bedrijfsadviseur werk je aan adviezen op maat en ontdek je alles op het gebied van financiële en bedrijfskundige advisering.

Icon

Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding Finance & Control, Bedrijfskunde, Accountancy of op ander bedrijfseconomisch terrein

Icon

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het adviseren van ondernemers, werkzaam binnen de accountancy, consultancy of bijvoorbeeld in een controlling functie in het bedrijfsleven

Icon

Je vindt het leuk om op een praktische / creatieve manier steeds weer nieuwe bedrijfskundige en financiële vraagstukken te signaleren, te analyseren en in teamverband op te lossen

Icon

Je coördineert de samenwerking met collega's ook uit andere disciplines

Icon

Je bent ambitieus, analytisch, pragmatisch en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Icon

Je bent bereid je verder te ontwikkelen waarbij verder studeren tot de mogelijkheden behoort

En dit ga je doen

Als Bedrijfsadviseur heb je een afwisselende functie. In samenwerking met diverse disciplines en teamgenoten verricht je uiteenlopende adviesopdrachten.

Je bewaakt de financiële agenda van onze klanten en ondersteunt ze bij strategische beslissingen. Je bent betrokken bij het uitbreiden en onderhouden van relaties met onze klanten.

Daarnaast werk je mee aan het opstellen en presenteren van offertes bij (nieuwe) klanten.

Om klanten in de breedste zin van het woord goed te kunnen adviseren werk je samen in teamverband met alle disciplines binnen Baker Tilly.

In het contact met onze klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Hierbij is het belangrijk dat je de vraag achter de vraag weet te achterhalen om het juiste advies te kunnen geven.

Je signaleert de klantbehoeften en weet deze optimaal te benutten door multidisciplinaire diensten aan te bieden. Er is daarbij ook ruimte voor een actieve rol met betrekking tot de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningen.

Ondernemerschap spreekt je aan, je bent in staat jouw eigen netwerk verder uit te bouwen en kansen in de markt te signaleren / verzilveren.

Je signaleert trends in de markt en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening / bedrijfsvoering bij onze klanten.

Binnen de MKB Accountancy & Adviespraktijk werk je in verschillende teams met diverse klanten. Mijn dagen zijn nooit hetzelfde.

Gijs Beyer

Jr. Manager Accountancy

We zorgen goed voor je

Goed werk moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone, MacBook en leaseauto.

Icon

Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1 / 3 % van je bruto jaarsalaris

Icon

We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet

Icon

Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar

Icon

Je kunt deelnemen aan onze leaseregeling en krijgt een eersteklas NS-Business Card die je ook privé mag gebruiken

Icon

Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Dan vergoeden wij vaak de kosten én de helft van je studie-uren

Icon

Je krijgt van ons een MacBook en de nieuwste iPhone

Klaar voor de volgende stap?

Solliciteer direct via , maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

Solliciteer direct

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier