Vakantiemedewerker huishoudelijke dienst Tiendhove
Lelie zorggroep
Krimpen aan den IJssel, Netherlands
6 dagen geleden

Hier ga je werken

Ben jij op zoek naar een leuke, betekenisvolle vakantiebaan mét waardering? Kom dan in de vakantie bij ons werken en beleef een onvergetelijke vakantie!

Dit is wat je gaat doen

Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, ben jij er!Jij werkt in ons verpleeghuis Tiendhove en zorgt ervoor dat de kamers en algemene ruimtes schoon gehouden worden.

Doordat jij er bent, ervaart de cliënt ook een stuk gezelligheid en aanspraak.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent minimaal 16 jaar, een doorzetter en niet bang om hard aan de slag te gaan.Je houdt van een schoon huis en helpt graag anderen daarbij.

Je hebt een respectvolle houding naar onze cliënten.Jij bent een aantal uren per week in de vakantieperiode inzetbaar.Je bent woonachtig in het werkgebied of de directe omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier