Productiemedewerkers (M/V/X)
Ardo
Zundert, NL
8 uur geleden

De uitdaging

In de productie hebben wij diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een vacature als productiemedewerker, machinebediende of heftruckchauffeur.

De afdelingen van Ardo zijn heel divers dus geen dag ziet er hetzelfde uit. De ene dag ben je bezig met verpakkingen te verwerken, de andere dag zorg jij ervoor dat de machine kan blijven draaien en de volgende dag sta je fruit te kantelen.

Jouw talent

Jij wilt graag aan de slag in een moderne productie omgeving. Ligt jouw interesse bij werken in de voedselindustrie, dan is dit een pré.

Naast een actieve werkhouding voel jij jezelf ook verantwoordelijk want jij zorgt er immers voor zorgen dat de eindproducten op tijd klaar zijn om over de hele wereld verscheept te worden.

Daarnaast ben je bereid om in 3 ploegen te werken maar daar staat natuurlijk ook een goede toeslag tegenover (op elk gewerkt uur!).

Ons aanbod

Wij bieden in samenwerking met Tempo Team een leuke baan bij een modern productiebedrijf in Zundert, met een uitstekende werksfeer en goede passende arbeidsvoorwaarden.

Het betreft veelal seizoensarbeid vanaf begin april (6 tot 9 maanden). We streven erna om je zoveel mogelijk in een vaste ploeg te laten werken.

Doorstroming naar een vast dienstverband bij Ardo kan tot de mogelijkheden behoren, een en ander afhankelijk van je achtergrond, functioneren en er dient uiteraard een passende vacature te zijn.

Klik op onderstaande link voor alle openstaande vacatures via Tempo Team Uitzendbureau :

https : / / www.tempo-team.nl / werknemers / vacatures / topwerkgevers / ardo?utm medium referral&utm source klantwebsite&utm campaign linkbuilding-ardo

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier