Bedrijfskundige professional met focus op supply chain
VDL ETG Eindhoven
Achtseweg Noord 5, 5651 GG Eindhoven
2 dagen geleden

Heb jij de afgelopen jaren een mooie start gemaakt van jouw carrière binnen de high-tech industrie en ben je toe aan de volgende uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een collega die zich wil ontwikkelen naar een middenkader functie binnen ons dynamisch productiebedrijf.

Denk daarbij aan vakgebieden als supply chain, in / verkoop, project management en productie.

Bedrijfskundige professional met focus op supply chain

Wie ben jij?

Je bent een pragmatische, ambitieuze, proces gerichte professional die staat te popelen om de volgende stap in zijn of haar carrière te maken.

Je bent een doorzetter en gaat een complexe technische uitdaging in de maakindustrie niet uit de weg. Je weet je weg te vinden bij verschillende stakeholders waarbij je besluitvaardig opereert.

Je loopt al een aantal jaar mee binnen de high-tech industrie en je past deze kennis en ervaring toe om samen met je collega’s een uitmuntend resultaat neer te zetten.

Als persoon denk jij altijd verder waar een ander ophoudt. Je neemt verantwoordelijkheid, ziet het grotere plaatje voor je en ontwikkelt jezelf samen met ons in een aantal jaren tot een inhoudelijk sterke (project)manager.

Je wordt hierbij gecoacht door een ervaren collega om het beste uit jezelf en onze organisatie te halen.

De feiten op een rijtje :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding (technische) bedrijfskunde of gelijkwaardig;
 • 3-7 jaar ervaring in de high-tech industrie en toe aan de 2e of 3e stap in je carrière;
 • Project ervaring in multi-disciplinaire teams en leidingevende skills;
 • Een procesdenker, met oog voor verbeteringen;
 • Ondernemend en resultaatgericht
 • Zowel operationeel als engineering engaged.
 • Wie zijn wij?

  Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent deel uitmaken van een bedrijf waar uitdagende, technische vraagstukken samen komen met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en ambitie.

  We hebben veel oog voor initiatief van onze medewerkers en geloven dat de beste ideeën ontstaan wanneer mensen werken aan de projecten waar ze zelf energie van krijgen.

  Dit allemaal binnen een matrix organisatie waar engineering, productie en assemblage samen komen onder één dak. We ontwikkelen en produceren met de allernieuwste technieken, complexe, innovatieve onderdelen, modules en systemen die op het randje van het realiseerbare zijn.

  Samen met ruim 800 collega’s werk je samen met passie, binnen een collegiale, informele sfeer aan de meest innovatieve high-tech modules.

  Wat bieden wij jou?

 • Uitdaging in je werk, veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop mogelijkheden jezelf professioneel door te ontwikkelen.
 • Daarnaast ontvang je :

 • Interne doorgroei mogelijkheden;
 • Een competitief salaris en bijpassende winstdeling;
 • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen;
 • Leuke activiteiten zoals een jaarlijks VDL feest met alle collega’s van VDL Groep, sportactiviteiten, bedrijfs borrels etc.
 • Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf

  Bij VDL ETG Eindhoven ontwikkelen en produceren we (high tech) complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is.

  Wij bieden technische uitdagingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.

  LI-GH1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier